fbpx

Slapen in een voormalige kazerne

Een meerdaags evenement, komt u van ver of is het de avond ervoor net iets té gezellig geweest? Blijf slapen bij Akoesticum! Alle slaapkamers bij Akoesticum kijken uit op het park aan de voorkant. En natuurlijk kan je bij ons ook heerlijk ontbijten voor een leuk bedrag! Wie wil nou niet slapen in een voormalige kazerne?


Faciliteiten
Akoesticum beschikt over 56 kamers die gelegen zijn aan de voorzijde van het gebouw. U heeft de mogelijkheid om een één-, twee-, drie-, vier- of zespersoonskamer te reserveren. Bij uw verblijf zit standaard het ontbijt inbegrepen. Alle kamers beschikken over comfortabele bedden, een eigen badkamer met douche en toilet en gratis wifi. Gasten van het hotel kunnen altijd gratis gebruik maken van de koffie- en theefaciliteiten in de
koffiecorner.

In- & uitchecken
Vanaf 15:00 uur kunt u bij onze receptie inchecken. Arriveert u eerder? Dan kunt u alvast uw bagage afgeven bij onze receptie. U dient voor 10:00 uur uit te checken op de dag van vertrek.

Overzicht

  • Vanaf €70,- per kamer (éénpersoonskamer)
  • Prijzen voor groepsboekingen met gedeeld kamergebruik op aanvraag.
  • Comfortabele eenpersoonsbedden
  • Eigen douche en toilet
  • Inclusief een linnenpakket
  • 56 kamers

Offerte aanvragen

Omdat ieder evenement anders is, geven wij je graag advies en maken we offertes op maat.

Bel gerust met onze medewerkers via +31- (0)318 304 349, mail naar boekingen@akoesticum.org of vraag direct een optie aan.
Optie aanvragen