fbpx

Een unieke locatie voor jouw evenement

Akoesticum is gevestigd in de voormalige Johan Willem Frisokazerne uit 1906. Een eigentijdse locatie met een rijke historie op steenworpafstand van intercitystation Ede-Wageningen en natuurgebied de Sijsselt op de Veluwe. Met maar liefst 13 zalen, 56 hotelkamers, eigen catering en gratis parkeergelegenheid is er alle ruimte voor uw (meerdaagse) training, evenement, vergadering of conferentie.

Als nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater gelooft Akoesticum dat kunst onmisbaar is voor ontplooiing van mensen en voor verbinding in de maatschappij. Kunst stimuleert creativiteit en verbeeldingskracht en brengt mensen samen. Een culturele omgeving werkt inspirerend. Daarbij bieden wij de mogelijkheid om muzikanten en andere kunstenaars in te zetten om de boodschap verdieping te geven en een onvergetelijke bijeenkomst te organiseren met het Cultuuraandeel.

De fondsen die Akoesticum als non-profitorganisatie dankzij deze evenementen verwerft, worden volledig benut om onze doelstellingen rond podiumkunsten te realiseren. Lees hier meer over de inzet van onze ANBI-status.

Vraag een vrijblijvende optie aan