fbpx

Stage en vrijwilligerswerk

Akoesticum is een 24/7 organisatie. We ontvangen het hele jaar door groepen uit binnen- en buitenland. Iedereen die bij ons werkt, houdt ervan om nieuwe dingen te leren, scherp te blijven. Daarom werken we graag met stagiairs en vrijwilligers. Mensen die met een frisse blik naar Akoesticum kijken. Die mee willen ondernemen, voorstellen doen hoe het beter kan en de handen uit de mouwen steken.

Bel of mail ons

Vrijwilligers

Bij grotere evenementen en andere drukke periodes, met name in de weekenden, zijn vrijwilligers meer dan welkom. Houd je van cultuur en vind je het leuk om gasten en bezoekers te ontvangen? Laat van je horen. We zullen je snel laten weten of en zo ja wanneer we versterking kunnen gebruiken.

Werk/stage plek

Erkend Leerwerkbedrijf
Akoesticum is een erkend leerwerkbedrijf

Zelf leren we elke dag, ook van elkaar. En ook van stagiairs die onderzoek of werkervaring bij ons opdoen. De meest voorkomende stageopdrachten gaan over onderwerpen die te maken hebben met hospitality en toerisme, facilitair beheer of communicatie/marketing.

We krijgen veel aanvragen. Neem dan ook ruim voordat je stage ingaat contact met ons op. Dan is de kans op een plek het grootst.