Over ons

Wij zijn Akoesticum, een uniek trainingscentrum voor muziek, dans en theater. Sinds oktober 2014 zetten wij ons met een klein en veelzijdig team in voor een groot cultureel doel: talentontwikkeling en een breed aanbod in na- en bijscholing. Voor een toekomst die ruim 40.000 mensen per jaar de mogelijkheid biedt om in groepsverband aan muziek, dans en theater te doen. Dit doen wij samen met onze ambassadeurs, andere culturele organisaties en een groeiende community die graag in deze cultuurplek investeert.

Na drie jaar kunnen we in volle overtuiging zeggen dat Akoesticum verbindt en om ontmoeting vraagt.  Tussen generaties, culturen en podiumkunstdisciplines. Tussen musici, zangers, dansers, acteurs en een breed publiek dat komt kijken of actief meedoet.

Voorgeschiedenis van Akoesticum

Onze mensen

Ons team bouwt aan een unieke cultuurplek en beheert deze in de volle overtuiging dat Akoesticum de vaste werk- en trainingslocatie wordt voor professionals en amateurs in Nederland en ver daarbuiten. Ben je bij ons te gast, heb je telefonisch of online contact, dan krijg je zeker met een van ons te maken.