Vacature Podium en Techniek

De sollicitatiedatum voor de functie Podium en Techniek is verlopen op 13 augustus. Het is niet meer mogelijk om je hiervoor aan te melden.


Met een klein en veelzijdig team zetten wij ons in voor een groot cultureel doel: voor talentontwikkeling en een breed aanbod aan na- en bijscholing. Dit doen wij vooral samen met andere organisaties in de cultuursector. Om dit mogelijk te maken, runnen we een professionele trainingsplek voor podiumkunstenaars en combineren repetitieruimtes met slaap- en overnachtingsfaciliteiten.

Akoesticum
Akoesticum, internationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater. Met 12 repetitieruimtes, 150 bedden en eigen catering, de ideale trainingslocatie voor één- of meerdaagse repetities, werkbijeenkomsten en opleidingstrajecten voor maatschappelijk betrokken organisaties binnen – en buiten de cultuursector.

Vacature medewerker Podium & Techniek

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die er voor zorgt dat de slaap- en repetitieruimtes van Akoesticum in topconditie blijven en klaar zijn voor gebruik.

Je zorgt tijdig voor:

  • de juiste zaalopstellingen, zowel voor orkesten, koren, dans- of theatergezelschappen als voor andere activiteiten;
  • het gebruiksklaar houden van de slaapkamers;
  • het goed functioneren van de (installatie)techniek in het gebouw en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.

Profiel

  • MBO werk- en denkniveau
  • 2-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol en/of sector is een pré.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Beheersing van Nederlands en Engels. Eventueel ook Frans en Duits.
  • Bereid om in avonden, weekeinden en vakanties te werken.

Dienstverband

We bieden je voor deze functie een min-max contract van minimaal 1000 en maximaal 2500 uren per jaar. Werktijden in overleg. Richtlijn voor de arbeidsvoorwaarden van de functie is de CAO voor Nederlandse Podia 2017-2019, salarisschaal IV. Je vindt deze op de website van Nederlandse Podia.

Solliciteren niet meer mogelijk!

Datum verstreken op  13 augustus 2017.