Vacature medewerker boekingen en reserveringen

De sollicitatiedatum voor de functie medewerker boekingen en reserveringen is inmiddels verlopen op 13 augustus. Het is niet meer mogelijk om je hiervoor aan te melden.


Met een klein en veelzijdig team zetten wij ons in voor een groot cultureel doel: talentontwikkeling en een breed aanbod aan na- en bijscholing voor de podiumkunsten. Dit doen wij op een unieke en nieuwe cultuurplek in Nederland, een werk- en trainingslocatie voor professionals en amateurs uit binnen en buitenland.

Akoesticum_Holland
Akoesticum, internationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater. Met 12 repetitieruimtes, 150 bedden en eigen catering, de ideale trainingslocatie voor één- of meerdaagse repetities, werkbijeenkomsten en opleidingstrajecten voor  maatschappelijk betrokken organisaties binnen – en buiten de cultuursector.

Vacature medewerker boekingen en reserveringen

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die de aanvragen voor groepsboekingen bij Akoesticum van begin tot eind op zich neemt en verwerkt. Die de klant begeleidt van aanvraag tot offerte, van tussentijdse wijziging tot het afrondende gesprek na de boeking. Die meedenkt met de wensen en tegelijk duidelijk informeert over de mogelijkheden die wij bieden.

Profiel

  • HBO werk- en denkniveau
  • 1-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol en/of sector is een pré
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Beheersing van Nederlands en Engels. Eventueel ook Frans en Duits
  • Creatief in het vinden van oplossingen in een dynamische omgeving
  • Goed overweg kunnen met MS office en hotel/congres reserveringssystemen

Dienstverband

We bieden je voor deze functie een min-max contract van minimaal 1000 en maximaal 2500 uren per jaar. Werktijden in overleg. Salaris schaal IV. Richtlijn voor de arbeidsvoorwaarden van de functie is de CAO voor de Podia. Je vindt deze op de website van Nederlandse Podia.

Solliciteren is niet meer mogelijk!

Datum verstreken op  13 augustus 2017.