Stageplek bij Akoesticum

Erkend Leerwerkbedrijf
Akoesticum is een erkend leerwerkbedrijf

Akoesticum is een 24/7 organisatie. We ontvangen het hele jaar door groepen uit binnen- en buitenland. Akoesticum is ook een lerende organisatie. Iedereen die bij ons werkt houdt ervan om nieuwe dingen te bedenken, beter te worden en scherp te blijven.

Daarom werken we ook graag met stagiaires. Mensen die met een frisse en onervaren blik naar Akoesticum kijken. Die mee willen bouwen, die voorstellen doen hoe het beter zou kunnen, die de handen uit de mouwen steken. Onze meest voorkomende stage-opdrachten zijn gericht op communicatie/marketing en facilitair beheer.

Ook interesse in een stageplek?

Mocht je interesse hebben om een deel van je studie af te ronden bij Akoesticum, stuur ons een bericht. We krijgen veel aanvragen, dus wees op tijd met aanmelden dan is de kans dat we plek hebben het grootst.

Aanvraag stageplek

 


Nienke Houtman

In mijn laatste jaar van de opleiding Facilitair leidinggevende heb ik een afstudeerstage van 20 weken gelopen bij Akoesticum. Dit klinkt dit niet heel lang maar toch, het is wél vijf maanden. Dan wil je er wel zeker van zijn dat je bij een bedrijf komt waar je het ook al die tijd naar je zin hebt. Via school ben ik in contact gekomen met Akoesticum.

Tijdens mijn stage heb ik de facilitaire tak van het bedrijf verkend: gebouwbeheer, technische dienst en facilitaire inkoop. Ik kreeg de mogelijkheid om alles te leren en te zien. En ik kreeg ook de vrijheid om mij verder te ontwikkelen. Akoesticum is gehuisvest in een bijzonder gebouw, een oude grote kazerne.  Elke dag opnieuw werd ik verrast over alles wat er op facilitair gebied te doen is. Het team waar ik mee werkte is veelzijdig, klein er zeer hecht. Iedereen bij Akoesticum heeft hart voor het bedrijf en gaat voor het beste eindresultaat. Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad bij Akoesticum, en heb er meer geleerd dan ik had verwacht. Ik wil met name Rick bedanken voor zijn goede begeleiding en zijn intentie om mijn stage zo goed mogelijk te laten verlopen.

Nienke Houtman
Opleiding: Facilitair leidinggevende, Rijn IJssel Vakschool Wageningen