2daagse cursus Innovatie Muziekeducatie

Als muziekdocent aan de slag met de laatste ontwikkelingen in het werkveld. Verdieping in muziektechnologie, van spelen naar maken (Musician 3.0), ludodidactiek en nieuwe instrumenten.

Informatie & aanmelden

Een tweedaagse cursus voor 40 muziekdocenten van alle soorten en onderwijsniveaus en het bredere muziek-educatieve veld. Voor docenten die behalve zin hebben in muziek maken ook nieuwsgierig zijn naar nieuwe vormen van onderwijs en kennisdeling.

Voor meer informatie & deelname ga naar >> HKU Expertisecentrum Educatie

Over de cursus

Musici en docenten die het programma verzorgen zijn alumni of docenten van HKU, professionals die zelf iedere dag bezig zijn met het verkennen van nieuwe mogelijkheden met muziekeducatie.

Makerschap, creativiteit, interactie en samenwerking staan centraal. Cross Arts, (Hoe kun je je leerlingen of deelnemers coachen in hun creatieve en interdisciplinaire maakprocessen), Ludodidactiek en Muziek en Technologie.
De zomercursus Innovatie Muziekeducatie wordt aangeboden door HKU Expertisecentrum Educatie in samenwerking met De Vereniging Leraren Schoolmuziek en Akoesticum.