Masterclasses Internationaal Kamermuziekfestival

Van 25 tot en met 28 mei 2017 vindt het eerste Internationaal Kamermuziekfestival Ede (IKFE) plaats onder de artistieke leiding van de vermaarde pianiste Anna Fedorova.  Samen met elf jonge, internationale solisten is zij te horen in verschillende concerten en samenstellingen in de Edesche Concertzaal, bij Simonis & Buunk en bij Akoesticum.

Masterclasses

Op zaterdag 27 mei 2017 is het mogelijk om met een ensemble een masterclass te volgen bij Anna Fedorova, pianist Borys Fedorov, cellist Benedict Kloeckner en violiste Eldbjørg Hemsing. Alle deelnemende ensembles volgen een masterclass van 55 minuten. Je kunt de hele middag blijven luisteren naar andere ensembles en vragen stellen aan de musici.

Anna Fedorova

Foto: Pianiste Anna Fedorova, artistiek directeur van het eerste Internationaal Kamermuziekfestival Ede 

Deelname

Speel jij in een amateurensemble en/of conservatorium ensemble en wil je graag meedoen? Stuur vóór 30 april 2017 een e-mail met cv, foto’s en een link naar een YouTube-filmpje van jouw ensemble naar info@icmf.com.

Datum masterclass: zaterdag 27 mei 2017
Tijd: van 12:30 uur tot 15:30 uur
Kosten deelname masterclass € 50,00 (pp)
>> download Flyer

Over het Internationaal Kamermuziekfestival Ede

Het Internationaal Kamermuziekfestival Ede (IKFE) verzorgt toegankelijke klassieke muziek en een hoogwaardig cultureel aanbod voor Ede en de regio. Culturele partners werken in het IKFE samen vanuit de eigen identiteit en met invulling vanuit de eigen organisatie. Voor meer informatie over het festivalprogramma, ga naar kamermuziekfestivalede.nl

>> download de festivalflyer

culturele partners