Aanmelden Ikfe masterclass voor amateur-ensembles

Tijdens het Hemelvaartsweekend van 2018 vindt de tweede editie van het Internationaal Kamermuziek Festival Ede plaats. Pianiste Anna Fedorova is artistiek leider van het festival. Samen met andere rising stars met wie ze tijdens het festival optreedt, geeft zij op zaterdag 12 mei 2018 bij Akoesticum masterclasses aan geïnteresseerde amateurmusici.

Docententeam: Anna Fedorova, piano | Borys Fedorov, piano | Eldbjorg Hemsing, viool | Alexander Abayev, viool | Eivind Ringstad, altviool | Ella van Poucke, cello

Speel je in een amateur- of conservatoriumensemble en wil je graag met je ensemble een middag met Anna en haar team werken aan repertoire naar keuze? Meld je dan nu aan! We vragen naar de bezetting, ensemble-leden en het repertoire waaraan je wilt werken, en of je iets over je ensemble wilt vertellen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Datum: zaterdag 12 mei 2018
Tijd: 12:00 tot 15:00 uur masterclasses. Slotpresentatie voor vrienden en familie vanaf 15:30u.
Locatie: Akoesticum (route)
Bijdrage (on)kosten: € 15,00 pp. (Betaling – uitsluitend pinnen – voorafgaand aan de masterclass).

> aanmelden masterclass amateur-ensemble

Publiek van harte welkom bij slotpresentatie

Akoesticum is als nationaal trainingscentrum voor muziek, theater en dans bij uitstek het podium voor masterclasses en try-outs. Tijdens de feestelijke slotpresentatie voor publiek treden alle ensembles op samen met de masters! Na afloop is het café open en kan met de musici worden nagepraat. Je kunt als publiek ook de masterclasses zelf bijwonen!

Datum: zaterdag 12 mei 2018
Aanvang: 15:30
Toegang:
vrijwillige donatie. De opbrengst gaat naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum.
Locatie: Akoesticum bevindt zich op loopafstand van station Ede-Wageningen (route)

>> reserveren masterclass/slotpresentatie


Contact

Deze masterclass is onderdeel van het Internationaal Kamermuziek Festival Ede. Heb je vragen over de masterclass of het bijwonen van de slotpresentatie, neem contact op met:

Pascal Baudet
T +31 (0)318 – 304 349
pascal.baudet@akoesticum.org