Voorbereidingen Akoesticum Talent Programme 2018

Naomi Mul, producent ATP

Slotconcert zondag 4 maart 16:00

“Een update over het afsluitende concert in TivoliVredenburg. Severin von Eckardstein opent deze slotmiddag met de solo pianosonate van Bartók. Daarna voegen onze musici zich bij hem, met stuk voor stuk unieke werken die niet vaak te horen zijn in de concertzaal. Met name de 6 vleugels op het podium voor het stuk van Steve Reich spreken tot de verbeelding! Ontdek meer over Six Pianos in dit fragment.”

Naomi Mul, producent
Akoesticum Talent Programme
24 feb t/m 4 mrt 2018
www.akoesticumtalentprogramme.nl


3e aflevering: Slotconcert | Bartòk, Reich en Liszt in TivoliVredenburg (audio, 1 min)

 


“Het zijn spannende tijden bij het Akoesticum Talent Programme: de komende weken staan in het teken van de selectie van de deelnemers. De aanmeldingen stromen binnen uit heel Europa. Ik stel je graag alvast voor aan ons docententeam!”


2e aflevering: Bekendmaking | internationale docententeam ATP (audio, 1 min)


” Voorbereidingen van de 2e editie van het Akoesticum Talent Programme 2018: 10 dagen lang masterclasses en concerten voor en door Europese top studenten op het gebied van klassieke muziek. De komende maanden houd ik je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen”.

1e aflevering: Masterclasses & Festival | introductie ATP! (audio, 1 min)Akoesticum Talent Programme 2016

Pilot edition held in October 2016 at Akoesticum, international performing arts training centre in the Netherlands.

 
Official aftermovie of the Akoesticum Talent Programme, a chamber music programme ánd festival that focuses on perfecting the art of training, trying, listening, understanding, being part of an ensemble and performing together.

>> more information 2nd edition Akoesticum Talent Programme 2018