fbpx

Masterclasses & Workshops Black Gospel – ZO! Academy

De ZO! Academy organiseert in samenwerking met ZO! Gospel Choir op zaterdag 14 en zondag 15 september Black Gospel XL: een volledig verzorgd weekend vol masterclasses, workshops en performances van o.a. Mark de Lisser, Berget Lewis, Shirma Rouse en ZO! Gospel Choir.

Leer over o.a. samenzang, tekstbeleving en presentatie van the brightest stars of black gospel music en beleef een weekend dat je niet snel zal vergeten. Of je nu zingt onder de douche of op een podium, iedereen is welkom!

Hou jij van zingen en wil je ondergedompeld worden in de wereld van Black Gospel? Dan mag je dit evenement niet missen! Koop nu je tickets.

Info & Tickets

Weekend tickets incl. overnachting, ontbijt, lunch en diner zijn €290,- p.p. Het is ook mogelijk om dagtickets te kopen.

 

Zo!AcademyDe ZO! Academy is een initiatief van de Berget Lewis & Shirma Rouse Foundation. De foundation heeft zich tot doel gesteld om muziekbeleving, muziekontwikkeling, creatieve ontplooiing en persoonlijke ontwikkeling daar waar mogelijk te stimuleren en toegankelijk te maken voor een ieder met muzikaal talent ongeacht afkomst, sexe of sociaal-maatschappelijke status. De Berget Lewis & Shirma Rouse Foundation wil vanuit het “giving back” principe een platform bieden waarop mensen zich kunnen presenteren, toegang tot een (inter)nationaal netwerk wordt geboden en waar kennis wordt gedeeld en overgedragen teneinde te komen tot een volledige benutting van het creatieve potentieel. Dit alles komt samen in de ZO!Academy.