fbpx

Masterclasses & Workshops Black Gospel XL 2020 – ZO! Academy

black gospel xl 2020

UPDATE: Helaas moeten we mededelen dat naar aanleiding van de recente ontwikkelingen en de aangescherpte richtlijnen van het RIVM rondom het coronavirus Akoesticum tot (tenminste) 1 juni haar deuren sluit en alle activiteiten die gepland staan in deze periode helaas geen doorgang kunnen vinden. We zijn achter de schermen druk bezig om voor geplande activiteiten vervangende data te vinden.

Na het succes van vorig jaar organiseert de ZO! Academy op zaterdag 11 en zondag 12 april 2020 voor de tweede keer Black Gospel XL: een volledig verzorgd weekend vol masterclasses, workshops en performances van o.a. Mark de Lisser, Berget Lewis en Dwight Dissels.

Over de cursus

Leer over o.a. samenzang, tekstbeleving en presentatie van the brightest stars of black gospel music en beleef een weekend dat je niet snel zal vergeten. Of je nu zingt onder de douche of op een podium, iedereen is welkom! Hou jij van zingen en wil je ondergedompeld worden in de wereld van Black Gospel? Dan mag je dit evenement niet missen!

Locatie: Akoesticum
Datum: zaterdag 11 en zondag 12 april
Prijs: €325,- pp (inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner). Het is ook mogelijk om dagtickets te kopen (€185,-).

 

Zo!AcademyDe ZO! Academy is een initiatief van de Berget Lewis & Shirma Rouse Foundation. De foundation heeft zich tot doel gesteld om muziekbeleving, muziekontwikkeling, creatieve ontplooiing en persoonlijke ontwikkeling daar waar mogelijk te stimuleren en toegankelijk te maken voor een ieder met muzikaal talent ongeacht afkomst, sexe of sociaal-maatschappelijke status. De Berget Lewis & Shirma Rouse Foundation wil vanuit het “giving back” principe een platform bieden waarop mensen zich kunnen presenteren, toegang tot een (inter)nationaal netwerk wordt geboden en waar kennis wordt gedeeld en overgedragen teneinde te komen tot een volledige benutting van het creatieve potentieel. Dit alles komt samen in de ZO!Academy.