fbpx

DNL theatercollectief

light
Overzicht programma Week van de Opvoeding, 1 t/m7 oktober, 2018

De Week van de Opvoeding (1 t/m 7 oktober, 2018) staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Het Centrum voor Jeugd en Gezin Ede (CJG) organiseert op 1 oktober een theaterstuk bij Akoesticum.

Voor je het weet zijn ze groot

  • Interactieve theatershow voor ouders & opvoeders

Tijdens de theatershow krijg je nieuwe inzichten over (op)voedingsgedrag van opvoeder en kind(eren). Een heel scala aan onderwerpen komt aan bod, zoals ontbijten, snoepen en gamen. De acteurs beelden herkenbare situaties uit en de gespreksleider zoekt samen met het publiek naar oplossingen. Deze interactieve theatershow wordt georganiseerd door het DNL theatercollectief.

Voorafgaand aan de theatershow geeft wethouder Jeugd gemeente Ede, Leon Meijer het officiële startsein voor de Week van de Opvoeding.

Datum: maandag, 1 oktober 2018
Voor wie: Ouders/opvoeders
Aanvang: 19.45 Start Week van de Opvoeding door Wethouder Jeugd gemeente Ede, Leon Meijer
Eindtijd: 22.00 uur
Toegang: gratis.

Kom op tijd, want vol is vol !!


logo dnlDNL speelt interactieve theatervoorstellingen over persoonlijke en maatschappelijke thema’s. DNL theaterprojecten prikkelen en inspireren. De voorstellingen en workshops zetten publiek én deelnemers aan het denken en nodigen uit tot het vormen van een mening. DNL gelooft in de kracht van participatie en is altijd op zoek naar interactie met het publiek. Herkenbaarheid en humor zijn hierin belangrijke ingrediënten >> meer informatie.

Tell me and I will forget, show me and I may remember, involve me and I will understand!