fbpx

Try-out Concertgebouworkest Young UITVERKOCHT

Het Concertgebouworkest Young komt terug naar Akoesticum! In de periode van 5-22 augustus 2021 zullen er weer tientallen jonge getalenteerde musici uit Europa bij Akoesticum tot orkest gesmeed worden tijdens het Concertgebouw Young Summer Camp. Dit jaar onder leiding van topdirigent Daniel Harding, die natuurlijk wordt bijgestaan door musici van het Koninklijk Concertgebouworkest. Lees hier meer over het Concertgebouworkest Young 2021.

Try-out Concertgebouworkest Young

Na een intensieve Summer Camp bij Akoesticum speelt Young op 19 augustus in Het Concertgebouw in Amsterdam en gaat dan op tournee naar Keulen. Topdirigent Daniel Harding leidt Brahms’ Tweede symfonie, Beethovens Vierde pianoconcert met pianist Paul Lewis en de concertouverture Con brio van Jörg Widmann. Ter voorbereiding op hun concert in Amsterdam en de tournee in Keulen treden ze woensdagavond 18 augustus op bij Akoesticum.

Voor dit concert wordt er gebruik gemaakt van het coronatoegangsbewijs. Dat betekent dat u bij de kaartcontrole in bezit moet zijn van een vaccinatiebewijs, negatief testresultaat via Testen voor Toegang of bewijs dat u corona heeft gehad. Dit mag digitaal of geprint. 

Evenement: try-out Concertgebouworkest Young
Datum: woensdag 18 augustus
Deuren open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Eindtijd: 22.00 uur (verwacht)

UITVERKOCHT

Volledig concertprogramma