fbpx

Tonio Geugelin, viool

tonio geugelin

Tijdens het Duits-Nederlandse showcase event ‘Industrie 4.0 in de agrifood sector’ op 14 mei worden de laatste ontwikkelingen van slimme technologie besproken op het gebied van logistiek en verpakking. Het cultureel intermezzo wordt verzorgt door Tonio Geugelin. Met zijn loop-station produceert hij zijn muziek voor de ogen van het publiek en geeft hen een kijkje in de keuken in hoe hij zijn nummers opbouwt.

Over Tonio Geugelin

In 2013 ontving Tonio Geugelin als klassieke violist zijn diploma Bachelor of Music van het Music Conservatory of Mannheim. In datzelfde jaar won hij de tweede prijs bij de Crossover Composition Award met zijn stuk  ‘Orient Express’ waarna hij naar Arnhem verhuisde. Hier studeerde hij in 2018 af aan zijn tweede bacheloropleiding aan het jazz & pop conservatorium ArtEZ.

Gewapend met een viool, zijn stem én een loopstation zet de Duitse violist in zijn eentje een complete elektronische live bandmuziek neer. De virtuositeit van de muzikant straalt van alle kanten van het podium. Zijn viool, afgewisseld met scats en rhymes, zijn een genot om naar te luisteren.

Verrijk je bijeenkomst en neem ook een aandeel in cultuur!

Tonio Geugelin

Bij Akoesticum vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een beter cultuurklimaat. Daarom hebben alle bijeenkomsten bij Akoesticum een vast cultureel onderdeel in de vorm van een optreden of een workshop op het gebied van muziek, dans of theater. De invulling hiervan gaat natuurlijk altijd in overleg.

Het is een verrassende manier om je programma te verrijken, te verdiepen of even wat lucht te geven. De opbrengst van het aandeel vloeit direct terug naar de uitvoerend kunstenaars en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum.

Meer weten over zakelijke bijeenkomsten en het cultuuraandeel bij Akoesticum, bel of mail ons.