fbpx

Tonio Geugelin

Tonio Geugelin

Een bijeenkomst over de digitale ontwikkelingen binnen ingenieursbureau Arcadis, opgezet in festivalstijl. Violist en producer Tonio Geugelin opent deze “festivaldag”, gewapend met een viool, zijn stem én een loopstation. Hij speelt zijn eigen muziek, én een speciaal voor Arcadis geproduceerd nummer.

Ik geloof dat ik afhankelijk ben van muziek. Ik heb een ‘inner drive’ die er elke dag voor zorgt dat ik muziek moet creëren. Ik heb altijd een gevoel dat er straks muziek gaat ontstaan, die net nog niet bestond en die mij en de luisteraar rijker gaat maken. Ook leef ik het leven van een kunstenaar als een grote zoektocht naar iets wat je nooit gaat bereiken. Je kan ontzettend veel leuke ideeën hebben en met deze dan super succesvol zijn, maar het gaat altijd verder! Interview Tonio Geugelin

Neem ook een aandeel in cultuur!

Verrijk je bijeenkomst bij Akoesticum met een optreden of een actieve workshop dans, theater of muziek en geef talent een kans.

Alle werkbijeenkomsten bij Akoesticum putten inspiratie uit de podiumkunsten. Het is een verrassende manier om bijeenkomsten te verrijken, te verdiepen of even wat lucht te geven. De invulling daarvan gebeurt in nauw overleg. De opbrengst van het cultuuraandeel gaat naar de uitvoerend kunstenaar en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum.

Meer weten over zakelijke bijeenkomsten bij Akoesticum en het cultuuraandeel van Akoesticum, bel of mail ons.

Tonio Geugelin