fbpx

The Night Before: Open Monumentendag 2020

Elk jaar openen monumenten door het hele land in het tweede weekend van september hun deuren voor het publiek in het kader van Open Monumentendag. Het thema van dit jaar is “Leermonument” en als nationaal trainingscentrum in een voormalige kazerne uit 1906, kon Akoesticum dat natuurlijk niet aan haar voorbij laten gaan. In verband met de huidige situatie was het een uitdaging, maar hebben we in samenwerking met Platform Militaire Historie Ede toch een bijzonder programma weten te ontwikkelen.

Dit jaar hebben we naast de rondleidingen op Open Monumentendag op 12 september ook een speciale “The Night Before editie” op vrijdag 11 september!

The Night Before: Open Monumentendag 2020

Schuif aan voor een militaire maaltijd (blauwe hap), krijg een privé rondleiding over het kazerneterrein en haar bijzondere gebouwen door luitenant-kolonel b.d. Ed van Seters (PMHE), sluit af met een drankje in ons café en blijf slapen in onze voormalige kazerne uit 1906 op vrijdag 11 september tijdens het exclusieve “The Night Before: Open Monumentendag 2020″. Een dag om niet te vergeten! Natuurlijk serveren we in de ochtend ook een heerlijk ontbijtje zodat je de volgende dag weer fris en fruitig op pad kunt gaan naar andere opengestelde locaties van Open Monumentendag. Wat dacht je bijvoorbeeld van Uitkijktoren de Koepel in Lunteren, de lezing van Wim Lavooij in Arnhem, verschillende museumwoningen in Arnhem en nog veel meer.

Wist je dat je vanaf Akoesticum zo de trein kunt pakken en binnen 15 minuten in het centrum van Arnhem staat? Natuurlijk kun je ook een fiets bij ons huren en zelf lekker op pad gaan.

Datum: Vrijdag 11 september 2020

Tijdschema 11 september:
vanaf 15.00 uur| Incheck verblijf
17.30 uur | Militaire maaltijd*
18.15 uur | Start rondleiding*
20.15 uur | Afsluiting met drankje

Tijdschema 12 september:
vanaf 08.00 uur | Ontbijt
tot 10.00 uur | Uitcheck verblijf

Kosten: €88,50 p.p. (inclusief diner, rondleiding, overnachting en ontbijt)
* Het is ook mogelijk om alleen een diner met rondleiding (€22,50) of alleen de rondleiding (€6,-) te boeken.

Speciaal voor Edenaren bieden we een kennismakingskorting van maar liefst 50% aan op het volledige arrangement!
Selecteer tickettype Regulier, gebruik de code WELKOMEDE2020 en ontvang 50% korting op de ticketprijs.
Let op: De code is alleen geldig als je het gehele arrangement afneemt, niet bij alleen diner en rondleiding.

Koop ticket(s)

Uiteraard houden wij rekening met allergieën of een speciaal dieet. Gelieve dit uiterlijk 8 september 10.00 uur door te geven via info@akoesticum.org.