Silver Moves – Introdans

silver moves introdans

Zin om in het voorjaar lekker actief aan de slag te gaan met dans in Akoesticum? Dan is dit uw kans! Introdans start in februari 2020 met Silver MOVES, een bijzondere danscursus voor volwassenen vanaf 60 jaar. De cursus is voor iedereen die van dans en beweging houdt. Danservaring is niet nodig, iedereen kan meedoen. Iedere dansles is actief en start met een warming-up en een aantal dansoefeningen om het lijf fit en actief te houden.

Het docententeam van Introdans ontwierp een reeks van 6 danslessen, waarin lichaam, maar ook hart en geest worden aangesproken. Deze lessenreeks is gebaseerd op de nieuwste voorstelling van Introdans: ICOON.

Cursus Silver MOVES

Voor: iedereen vanaf 60 jaar en ouder. Danservaring is niet nodig, een beperking is geen bezwaar.
Data&tijd: elke woensdagochtend van 12 februari t/m 18 maart 2020 van 10.30 tot 12.00 uur.
Locatie: Akoesticum
Duur: 6 lessen van 1,5 uur.
Kledingadvies: makkelijke kleren in laagjes, binnen (sport)schoenen.
Prijs: € 150,- (inclusief koffie/thee/water)

NB: Voor maximaal 20 deelnemers. Vanaf 15 aanmeldingen gaat de cursus door.

Aanmelden

Meld u aan via welkom@introdans.nl onder vermelding van uw naam, adres, leeftijd en telefoonnummer. U ontvangt daarna een ontvangstbevestiging met verdere informatie.

Extra: ICOON

Als cursist krijgt u de mogelijkheid om de Introdansvoorstelling ICOON met korting te bezoeken in Apeldoorn op 22 februari, Wageningen op 13 maart of Arnhem op 3 en 4 april 2020).

ICOON is een hommageprogramma aan de Amerikaanse choreografe Lucinda Childs. Zij wordt in 2020 80 jaar en Introdans viert dit met een programma met de mooiste parels uit haar omvangrijke oeuvre. Lucinda Childs is een van de iconische ´grand old ladies´ van de Amerikaanse moderne dans. Op abstracte, bijna mathematische wijze creëert deze ´koningin van de minimal dance´ met relatief eenvoudige balletbewegingen de meest complexe meesterwerken. De band tussen Childs en Introdans is een bijzondere: Introdans is het enige Nederlandse gezelschap dat haar werk mag uitvoeren.