fbpx

Presentatie debuutalbum Hildegard Mandos & Friends

Muziek recht uit en naar het hart! Hildegard schreef ruim 22 stukken met haar eigen positieve teksten en teksten van gastschrijvers in het Engels, Frans, Portugees en Nederlands. Hiervan zijn er 16 opgenomen in de WedgeView Studio’s van Roeland Jacobs en gemixt door Richard. Hildegard, Jina en Marius zullen tijdens het presentatie concert op zondag 28 november bij Akoesticum de 16 nummers spelen die op het album staan. Deze 16 nummers zijn tevens onderdeel van haar theater concerten ”Ontmoet Mij, Ik, Jij, Wij Samen”.

Theater- luisterconcert van Hildegard Mandos & Friends

Hildegard Mandos speelt samen met Jina Sumedi en Marius Tjon haar eigen composities met elementen uit de Soul, Afro, Jazz, Bossa Nova en Zuid-Amerikaanse muziek. Positieve, ontroerende en diepgaande teksten van Hildegard en gastschrijvers in het Engels, Frans, Portugees en Nederlands.

Ontstaan vanuit de visie je hart te volgen, mensen te inspireren hun eigen unieke waarde te ontdekken, te ontwikkelen en daarvan te genieten. Het trio kent een bijzonder grote synergie; Jina, Tjon en Hildegard voelen elkaar haarfijn aan waardoor de muziek een speels en ook gegrond karakter krijgt.

Los van dat de liedjes prachtig zijn is er ruimte voor creativiteit waardoor alle bandleden de muziek nog een lift geven met de gezamenlijk gemaakte arrangementen. Dat resulteert in verrassende momenten in de muziek waarbij de luisteraar relaxed kan dagdromen recht naar het hart, maar ook heerlijk kan bewegen omdat de muziek energie geeft.

Evenement:Presentatie debuutalbum Hildegard Mandos & Friends
Datum: Zondag 28 november 2021
Tijd: 14.00 uur | inloop vanaf 13.00 uur
Duur voorstelling: 1,5 uur
Prijs: € 15,- (inclusief consumptie)

Koop ticket(s)

Let op: Vanaf 25 september is een coronatoegangsbewijs bij alle evenementen verplicht. Dat betekent dat bezoekers vanaf 13 jaar bij de kaartcontrole in bezit moeten zijn van een vaccinatiebewijs, negatief testresultaat via Testen voor Toegang of bewijs dat u corona heeft gehad. Dit mag digitaal of geprint.