fbpx

Cultuurdag bij Akoesticum

Op 20 november zijn ruim 200 leerlingen van het Pallas Athene College uit Ede bij Akoesticum voor de cultuurdag Zing, dans, speel, maak en verwonder!. Een team van top muziek-, theater- en dansworkshopleiders daagt de leerlingen uit om die dag te MAKEN. Hoe dat er uit zal gaan zien, bepalen de leerlingen helemaal zelf.

De leerling aan zet!
Het begeleidende team helpt om inspiratie en ideeën op gang te krijgen en de creativiteit van de leerlingen vleugels te geven. Ze weigeren om hen kunstjes te leren. De leerlingen zelf zijn aan zet. Tijdens de start van de cultuurdag kiezen de leerlingen uit allerlei workshops: zingen, grooves, regisseren, improviseren, soap acteren en nog veel meer. De leerlingen gaan aan de slag en maken misschien wel eigen songs, scènes en moves die samen tot een gave presentatie worden gesmeed. Wie weet?

De cultuurdag begint op 20 november om 09:00 uur en zal om 14:00 uur worden afgesloten.

Samenwerking
Het programma Zing, dans, speel, maak en verwonder! is ontwikkeld door Akoesticum in samenwerking met Lieke Hammink van het Pallas Athene College en adviseur kunst- en cultuuronderwijs Suzan Lutke.

Het begeleidende team bestaat uit de podiumkunstenaars Geerte de Koe, Rosalie Welten, Suzan Lutke, Mirna Attia, Molly van Scherpenberg, Evelien Hofhuis, Carmen Hovestad en Elena Gramatikovska.

Cultuurdag bij Akoesticum

Ook interesse in een cultuurdag vol muziek, dans en theater, neem contact met ons op.