fbpx

NEFLAC Zomeracademie – UITVERKOCHT

De Zomeracademie van de Nederlandse Fluit Academie (NEFLAC) komt van 19 t/m 24 juli 2021 naar Akoesticum! Op 24 juli 2021 kan je luisteren naar de prachtige resultaten van deze intensieve week tijdens het slotconcert.

NEFLAC Zomerconcert

Na een intensieve week met o.a. lessen, masterclasses, clinics en workshops, sluiten 17 jonge fluitisten tussen 13 en 17 jaar hun Zomeracademie af met een adembenemend en flitsend concert. Fluitisten Emily BeynonWieke Karsten en Jeroen Bron veranderen van docent terug in de ervaren musici die zij zijn en tillen het fluitorkest en de verschillende kleine ensembles een trapje hoger als fluitist en dirigent.

Passie voor muziek, fluit en jonge musici!
Met haar onstuitbare passie en liefde voor muziek en fluit zet Emily Beynon zich sinds 2009, naast haar drukke baan in het Concertgebouworkest, met NEFLAC in voor de technische en artistieke ontwikkeling van fluittalenten en jonge fluitprofessionals. Talent tot bloei laten komen, met veel plezier muziek maken en fluitspelen, en de ultieme droom dat de fluitsectie van het orkest in de toekomst weer een Nederlandse fluitist in de ploeg heeft.

Gevarieerd programma
Zoals altijd opent het concert met de Holberg Suite van Grieg gevolgd door een gevarieerd programma met Bach, Debussy, Piazzolla, Salga en Seitz. Met een wisselende bezetting van fluitorkest, kleine ensembles en solisten.

Benieuwd naar het resultaat? Luister dan zaterdag 24 juli 2021!

Voor dit concert wordt er gebruik gemaakt van het coronatoegangsbewijs. Dat betekent dat u bij de kaartcontrole in bezit moet zijn van een vaccinatiebewijs, negatief testresultaat via Testen voor Toegang of bewijs dat u corona heeft gehad. Dit mag digitaal of geprint. 

Evenement: Slotconcert NEFLAC Zomeracademie
Datum: Zaterdag 24 juli 2021
Tijd: 15.30 uur
Duur: 60 minuten
Prijs:  € 11,-

Dit concert heeft geen pauze.

UITVERKOCHT