Anti-Aging voor de stem

Mieke Manschot

Anti-Aging voor de stem ®

Heb je altijd met plezier gezongen en merk je dat het niet meer zo soepel gaat? Kom je weleens lucht te kort? Lukken de hoge noten minder? Zing je vaker onzuiver? Voelt de stem minder stabiel dan vroeger? Klink je hees of juist wat scheller? Of wil je dit soort problemen graag voor zijn? Of heb je eigenlijk nooit precies begrepen wat je nu eigenlijk met je ademhaling zou moeten doen?

Dan kan Anti-Aging voor de stem oplossingen bieden.

Hou/krijg je stem fit! 

Anti-Aging voor de stem is een zangmethode met als doel, je stem een leven lang fit te houden! Door onderhoud te plegen en kennis te vergaren over de werking van je stem, ben je goed gewapend tegen de gevolgen van het ouder worden. Hierdoor heb je invloed op je zingen en kun je goed blijven meekomen in je koor en word je niet langer op basis van je kalenderleeftijd beoordeeld maar op basis van je klank. Zo kun je veel langer genieten van het plezier dat zingen geeft en de gezelligheid van je koor.

Deze stoomcursus bestaat uit 3 dagdelen waarin in een ontspannen sfeer wordt gewerkt aan de belangrijke gebieden van je instrument: adem, houding, kaak en articulatie. Je ontdekt welke spieren je nodig hebt en hoe je deze fit en soepel kunt krijgen zodat je weer vrij kunt zingen.

Locatie: Akoesticum
Data&tijd: dinsdag 14, 28 mei en 11 juni 2019, van 13:00-16:30
Duur: 3 lessen van 3 uur (met pauze)
Kosten: €195, inclusief lesmateriaal, koffie/thee

Voor: amateur (koor)zangers vanaf ongeveer 55 jaar.
Aantal deelnemers: minimaal 3 maximaal 5

Meld je aan

Zangeres en zangpedagoog Mieke Manschot

Mieke Manschot
Mieke Manschot
Anti Aging Zingen
©Maartje Roos

De cursus wordt gegeven door zangeres en zangpedagoog Mieke Manschot. Zij studeerde klassieke zang aan het conservatorium van Amsterdam en houdt zich al jaren bezig met klachten en oplossingen voor de 50+ zangstem.

Mieke behoort tot de eerste generatie gecertificeerde instructeurs die de methode Anti-Aging voor de stem in 2018 vanuit Duitsland naar Nederland haalde.

Voor meer informatie, kijk op: www.zangleszaken.com