fbpx

MIAGI Youth Orchestra

MIAGI Youth Orchestra

Miagi Youth Orchestra
– To Celebrate Madiba On World Tour

Het Afrikaanse jeugdorkest MIAGI (Music Is a Great Investment) verenigt 80 jonge, getalenteerde musici uit heel Afrika. Het orkest houdt een lange concerttour door Europa en treedt tijdens dit zomertournee op in de mooiste concertzalen en meest prestigieuze festivals van Europa. Onder meer in de Elbphilharmonie in Hamburg, BOZAR in Brussel, het Verbier Festival en het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.

Try-out zondag 8 juli

Tijdens de concerttour repeteert het orkest twee dagen bij Akoesticum om zich voor te bereiden op een optreden in het Europees Parlement (Brussel) ter ere van de Nelson Mandela Centenary. De repetities worden afgesloten met een try-out op zondag 8 juli met oa. de nieuwe compositie Rainbow Beats. Publiek is van harte uitgenodigd om dit unieke optreden bij te wonen.

Datum: 08 juli, 2018
Locatie: Auditorium Akoesticum
Aanvang: 17:00 (einde verwacht om 18:00)
Toegang: vrijwillige bijdrage

Programma try-out Mandela 100: ‘Be the Legacy’

MIAGI Youth Orchestra, o.l.v dirigent Duncan Ward

  • Bernsteins dynamische ‘jazzconcert’ Prelude, Fugue and Riffs.
  • Rainbow Beats, een eerbetoon aan Nelson Mandela. Een nieuwe compositie van Duncan Ward. In dit spectaculaire werk komen Afrikaanse liederen, teksten van Mandela en citaten van Monteverdi samen.

MIAGI – MUSIC IS A GREAT INVESTMENT

MIAGI promotes music education for children and youth as an effective tool for social upliftment. Studies world-wide show that music education and participation in musical activities are the right tools to awaken young people’s creative vocation, promote social development and community cohesion, develop life skills and enhance career opportunities >>www.miagi.co.zaReserveren
  • Dan ontvang je de bevestiging in je mailbox.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.