fbpx

Lonny Ziblat | De Dream Hunting tournee

Componist en songwriter Lonny (Lionel) Ziblat presenteert zaterdag 6 november 2021 zijn nieuwe album ‘Dream Hunting’ in een intieme setting bij Akoesticum. Het album is zowel op vinyl als digitaal uitgebracht. Naast enkele pop/rock tracks laat hij een intiem akoestisch geluid horen dat je doet denken aan de singer-songwriter traditie van de jaren ‘60 en ‘70. Met de keuze voor basic instrumentatie resulteert het in eerlijke en pure sfeervolle songs die je diep weten te raken.

Lonny Ziblat | De Dream Hunting tournee

In 2010 heeft Lonny zijn eerste productie uitgebracht, een revolutionere Progressive Rock album met zijn band Modest Midget. ‘The Great Prophecy of a Small Man’ werd door een meerderheid onderschreven als een van de top tien Prog-albums van het jaar. Music Maker journalist Arno Hagemans heeft zijn werk beschouwd als ‘…de missing link tussen de Beatles & Frank Zappa”. In 2011 bracht Lonny zijn 1e solo-album ‘Songs From The Drawer’ uit. Deze werd door Revolver / Lust For Life gekozen als een van de beste albums van het jaar.

Hij brengt zijn dagen door met het componeren en arrangeren van muziek in verschillende genres, voor een verscheidenheid aan orkesten en ensembles, waaronder het Concertgebouworkest.

Voor de nieuwe album heeft hij zelf twee adembenemende muziekvideo’s in het Argentijnse Patagonië gemaakt. Another Day ging in première tijdens het internationale filmfestival in Mumbai en werd geëerd met een ‘award of excellence’. Stuck kreeg een opmerkelijke virale reactie online.

Lonny Ziblat | De Dream Hunting tournee
Datum: Zaterdag 6 november
Tijd: 20.00 uur
Duur: 1,5 uur

Koop ticket(s)

Let op: Vanaf 25 september is een coronatoegangsbewijs bij alle evenementen verplicht. Dat betekent dat bezoekers vanaf 13 jaar bij de kaartcontrole in bezit moeten zijn van een vaccinatiebewijs, negatief testresultaat via Testen voor Toegang of bewijs dat u corona heeft gehad. Dit mag digitaal of geprint.