Zingen Van Blad – Jelle Roosen

jelle roosen

Cursusdag “Zingen Van Blad”

Ontdek hoe jij in één cursusdag van blad kunt leren zingen! Helaas denken teveel (koor)zangers dat van blad zingen alleen is weggelegd voor de ervaren en/of professionele zangers. Maar dat is absoluut niet zo, iedereen kan het leren. Je komt van kleins af aan al in aanraking met muziek. Het tonale systeem zit dus in je brein gebakken. Je kunt daar een beroep op doen; dat is aan te leren.

Over de cursus

Heb je weinig muzikale kennis? Geen probleem, we beginnen namelijk bij het begin. Net als in een koorrepetitie oefenen we in een groep en helpen we elkaar om beter te worden. Natuurlijk kun je na deze cursusdag niet perfect ‘off the sheet’  zingen, maar je krijgt wel een kickstart in de goede richting en genoeg bagage om ook na deze dag verder te kunnen.

De cursus is geschikt voor iedereen die regelmatig in aanraking komt met bladmuziek. Het helpt koorzangers om bladmuziek makkelijker (zelfstandig) in te studeren. Ook (amateur)dirigenten die hun solfège-vaardigheden willen verbeteren zijn van harte welkom.

Locatie: Akoesticum
Data&tijd: zaterdag 5 oktober 2019, 10:00 – 17:00 uur
Kosten: €97, inclusief koffie/thee en lunchbuffet

Meld je aan

Jelle Roosen

jelle roosen

Jelle Roosen is muzikant, dirigent en cursusleider van de cursus Zingen van Blad. Zijn missie is om alle koorzangers in Nederland en België van blad te leren zingen.

Voor meer informatie, kijk op: www.zingenvanblad.nl