In Vrede – Rik van den Bos

Hoe leven we in vrede?

Hoe ouder je wordt, hoe meer je je realiseert dat alles stopt. Dat bij het sterven van elke persoon, cruciale informatie verloren gaat. Hoever mag je gaan om elke druppel informatie uit iemand te persen? Wat is heiliger ‘de waarheid’ of de mens die daar omheen zit? Als een schil.

In Vrede van Rik van den Bos is een voorstelling over de verwoestende én verbindende kracht van verhalen en werd in 2019 met de originele cast (o.a. Paul R. Kooij, Annet Malherbe) lovend ontvangen door pers en publiek. Nu haalt toneelvereniging Mare Bennekom onder leiding van regisseur Casper Coenegracht de voorstelling op 5 en 7 februari 2020 naar Akoesticum.

Datum: Woensdag 5 en vrijdag 7 februari
Tijd:
20.15 – 21.35 uur (theaterarrangement vanaf 18.30 uur)
Toegang
: €17,50 (regulier)  en €30 theaterarrangement (inclusief maaltijd).
Alle tickets zijn inclusief één consumptie

Bekijk het menu   Koop tickets

Over In Vrede

Wat gebeurt er als je er op latere leeftijd achter komt dat je een andere identiteit hebt dan je altijd dacht? Dat je ouders je ouders niet zijn. En je de geschiedenis van je familie niet kent. Wat gebeurt er als jouw perspectief op goed en fout niet overeenkomt met het perspectief van anderen? Wat doet oorlog met mensen? En hoe kan het dat, ondanks dat 75 jaar geleden de vrede werd uitgeroepen, er voor veel mensen nog lang geen vrede is?