fbpx

Hanne van de Vrie, dirigent

Hanne van de Vrie
Young professionals van netwerkbeheerder Stedin volgen een 2-daagse training “persoonlijk leiderschap” georganiseerd door Frisse Blikken. Hanne van de Vrie verzorgt een workshop creative music making waardoor de deelnemers zichzelf en elkaar beter leren kennen.
Samen met whoever is in the room een creatief muzikaal proces instappen om vanuit het niets iets te creëren waarbij iedereen betrokken is op zijn of haar eigen manier. Het proces is daarbij net zo belangrijk als het resultaat. – Hanne van de Vrie

Bijeenkomsten met een aandeel in cultuur!

Verrijk je bijeenkomst bij Akoesticum met een optreden of een actieve workshop dans, theater of muziek en geef talent een kans.

Hanne van de Vrie (foto Darja Brouwers)

Alle werkbijeenkomsten bij Akoesticum putten inspiratie uit de podiumkunsten. Het is een verrassende manier om bijeenkomsten te verrijken, te verdiepen of even wat lucht te geven. De invulling van een cultuuraandeel gebeurt in nauw overleg. De opbrengst van het cultuuraandeel gaat naar de uitvoerend kunstenaar en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum. 

Meer weten over zakelijke bijeenkomsten en het cultuuraandeel bij Akoesticum, bel of mail ons.