fbpx

Ground Floor Labs – Terra Nova

Ground Floor Lab is een vijfdaagse cursus waar je onder begeleiding van Lucie Nérot en Jenny Macke, twee ervaren docenten, ondergedompeld wordt in de Open Floor-practice. Dit programma trekt een diverse, internationale gemeenschap van gelijkgestemde dansers aan die geïnteresseerd zijn in het brengen van belichaamde beweging in hun werk. Ground Floor Labs worden regelmatig gehouden over de hele wereld.

Het bijwonen van een Ground Floor Lab is een voorwaarde voor iedereen die geïnteresseerd is in training met Open Floor.

Wat gebeurd er tijdens Ground Floor Lab?

  • Er zijn sessies voor elk van de tien Core Movement Resources, een universele bewegingstaal die in alle belichaamde praktijken voorkomt.
  • Je krijgt een voorproefje van hoe we ons op de Open Floor bewegen door de Four Dimensions of Embodiment en de Four Relational Hungers.
  • Elke bewegingssessie omvat een blik achter de schermen als professionals. Dit geeft geïnteresseerde docenten/stagiairs inzicht in de intentie, de structuur en het doel van elke ervaring.
  • Het team zal een overzicht geven van de filosofie en de kernwaarden die ten grondslag liggen aan het Open Floor onderwijs. Dit omvat Dynamic Governance, onze niet-hiërarchische, transparante organisatiestructuur.
  • Je krijgt ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen, nieuwsgierig te worden en te begrijpen welk opleidingstraject voor u geschikt kan zijn.

Locatie: Akoesticum
Datum & tijd: 1 – 5 november 2020, 10.00 uur tot 17.00 uur
Kosten: $650 USD collegegeld (excl. overnachting en maaltijden) (€595,- omgerekend valuta februari 2020)
Vereisten: Om het Ground Floor Lab te kunnen bijwonen, moet een student minstens 100 uur bewuste dansbeoefening hebben gevolgd, waarvan minstens 50 uur Open Floor workshops of lessen.

Meld je aan