fbpx

Dutch Bass Trombone Open 2020

UPDATE: Helaas moeten we mededelen dat naar aanleiding van de recente ontwikkelingen en de aangescherpte richtlijnen van het RIVM rondom het coronavirus de Dutch Bass Trombone Open 2020 helaas geen doorgang kan vinden. We zijn achter de schermen druk bezig om een vervangende datum te vinden.

De Dutch Bass Trombone Open (DBTO), hét internationale bastrombone-evenement, komt terug naar Akoesticum voor de 8e editie!

Van vrijdag 11 t/m zondag 13 september 2020 stroomt Akoesticum weer vol met bastrombonisten van over de hele wereld voor een driedaagse vol workshops, privélessen, speciale cursussen en natuurlijk heel veel gezelligheid. Want wat is er nou leuker dan met 60 bastrombonisten van over de hele wereld bij elkaar te komen en te leren van de besten? Voor deze editie zijn docenten Ben van Dijk, Tomer Maschowski en Craig Gosnell van de partij!

Algemene informatie

Locatie: Akoesticum
Datum: 11 t/m 13 september 2020
Kosten: €335,-  voor een gedeelde kamer incl. onbeperkt koffie, thee en water, ontbijt+lunch op zaterdag en zondag en een BBQ op zaterdagavond. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag.
Kosten voor vervoer naar de accommodatie en andere drankjes (bier!) zijn voor eigen rekening.
Maximaal aantal deelnemers: 60

Inschrijven

Over de organisatoren

De Dutch Bass Trombone Open (DBTO) is ooit begonnen als een leuk idee tussen vrienden Marcel Schot en Bert Damsma. Beiden werkzaam in de muziekindustrie én bastrombonist. Marcel is eigenaar van een brasshop www.atelierpfeiffer.nl, een van de beste brass shops in Nederland en Bert als salesmanager bij Conn-Selmer (GEWA). Inmiddels hebben meer dan 250 bastrombonisten van meer dan 28 verschillende nationaliteiten al meegedaan aan DBTO.

Een impressie van DBTO