fbpx

Sounds of Change

sounds of change

Donderdag 7 november is het jaarlijkse ledenfestival van de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in de Zorg (NVTZ) met als thema ‘gebiedsgerichte zorg’. Het steeds veranderend zorglandschap vraagt ook om aanpassingen in de rol van de toezichthouders. De organisatie Sounds of Change verzorgt een muzikale rode draad door de dag heen. Als trainers is conflictgebieden hebben zij als geen ander ervaring met het verbinden van lokale organisaties en empowerment¬†van de mensen op de vloer.

Verrijk je bijeenkomst en neem ook een aandeel in cultuur!

oundsofchange_akoesticum_nvtzBij Akoesticum vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een beter cultuurklimaat. Daarom hebben alle bijeenkomsten bij Akoesticum een vast cultureel onderdeel in de vorm van een optreden of een workshop op het gebied van muziek, dans of theater. De invulling hiervan gaat natuurlijk altijd in overleg.

Het is een verrassende manier om je programma te verrijken, te verdiepen of even wat lucht te geven. De opbrengst van het aandeel vloeit direct terug naar de uitvoerend kunstenaars en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum.

Meer weten over zakelijke bijeenkomsten en het cultuuraandeel bij Akoesticum, bel of mail ons.