fbpx

Hein Pijnenburg & Harjo Pasveer

Eind juni vindt het NIV Summercourse plaats bij Akoesticum. Hein Pijnenburg en Harjo Pasveer zullen tijdens hun verblijf het cultuuraandeel verzorgen met een saxofoonworkshop en een training over “verbal and non-verbal communication in presenting”.

Hein Pijnenburg – Saxofoonworkshop

Al ruim 20 jaar geeft saxofonist en docent Hein Pijnenburg met veel plezier saxofoon workshops in Nederlands en België. Tijdens deze workshop zullen deelnemers ervaren hoe leuk en speciaal het is om saxofoon te spelen. Naar elkaar luisteren, samen spelen en samen genieten zijn de ingrediënten voor een geslaagde workshop.

Harjo Pasveer – “Verbal and non-verbal communication in presenting”

Harjo Pasveer is hoofdvak-zangdocent aan de Conservatoria te Rotterdam (CODARTS) en Utrecht (HKU). Hij zet zijn expertise op het gebied van vocale en artistieke ontwikkeling in door verschillende doelgroepen te trainen; van zangers en sprekers tot politici, leidinggevenden en mensen werkzaam in het onderwijs of gezondheidszorg. Met zijn training “Verbal and non-verbal communication in presenting” brengt hij je presentatie skills naar een nieuw niveau.

Verrijk je bijeenkomst en neem ook een aandeel in cultuur!

Bij Akoesticum vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een beter cultuurklimaat. Daarom hebben alle bijeenkomsten bij Akoesticum een vast cultureel onderdeel in de vorm van een optreden of een workshop op het gebied van muziek, dans of theater. De invulling hiervan gaat natuurlijk altijd in overleg.

Het is een verrassende manier om je programma te verrijken, te verdiepen of even wat lucht te geven. De opbrengst van het aandeel vloeit direct terug naar de uitvoerend kunstenaars en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum.

Meer weten over zakelijke bijeenkomsten en het cultuuraandeel bij Akoesticum, bel of mail ons.