fbpx

Cellist Thomas Prechal

De Academie voor Muzikaal Talent biedt jonge, getalenteerde klassieke musici tot 19 jaar een vooropleiding die hen klaarstoomt voor hun vervolgopleiding aan het conservatorium. Cellist Thomas Prechal (13 jaar) studeert aan de academie, en verzorgt samen met pianiste Hilde Stolker een concert tijdens de bijeenkomst van de GGD Arnhem voor werknemers in de jeugdgezondheidszorg. Zij spelen onder andere een door Thomas zelf gecomponeerde rapsodie voor cello en piano.

Thomas Prechal – cello
Hilde Stolker – piano
Programma
B. Romberg – uit cello concerto nr.2 in D gr.t. deel 1: Allegro Maestoso
T. Prechal – Rapsodie voor cello en piano
cello-vleugel

Neem ook een aandeel in cultuur!

Verrijk je bijeenkomst bij Akoesticum met een optreden of een actieve workshop dans, theater of muziek en geef talent een kans.

Alle werkbijeenkomsten bij Akoesticum putten inspiratie uit de podiumkunsten. Het is een verrassende manier om bijeenkomsten te verrijken, te verdiepen of even wat lucht te geven. De invulling daarvan gebeurt in nauw overleg. De opbrengst van het cultuuraandeel gaat naar de uitvoerend kunstenaar en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum. Meer weten over zakelijke bijeenkomsten bij Akoesticum en het cultuuraandeel van Akoesticum, bel of mail ons.