fbpx

Academie Muzikaal Talent

Fama Koning (cello) en Alexander Jansen (piano) van de Academie Muzikaal Talent zijn beiden 13 jaar oud en verzorgen een intiem kamermuziekconcert in Akoesticum tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de GroenLinks gemeentefractie.

Podiumervaring

De Academie Muzikaal Talent is een hoogwaardige vooropleiding die zeer getalenteerde jonge musici tot 19 jaar voorbereidt op een studie aan het conservatorium. Jaarlijks organiseert het AMT studieweekenden bij Akoesticum voor ongeveer 25 jonge talenten. Ook krijgen de leerlingen het hele jaar door de gelegenheid om bij Akoesticum podiumervaring op te doen, onder andere door optredens bij zakelijke bijeenkomsten.

Verrijk je bijeenkomst en geef talent een kans!

Fama Koning (13 jaar) – cello

Alle werkbijeenkomsten bij Akoesticum putten inspiratie uit de podiumkunsten. Het is een verrassende manier om het programma te verrijken, te verdiepen of even wat lucht te geven. De invulling van een cultuuraandeel gebeurt in nauw overleg. De opbrengst van het cultuuraandeel gaat naar de uitvoerend kunstenaar en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum.

Meer weten over zakelijke bijeenkomsten en het cultuuraandeel bij Akoesticum, bel of mail ons.