fbpx

Méémaken en meemáken bij Cultuurhotel Akoesticum

Vele artiesten en gezelschappen uit binnen- en buitenland genieten al jaren van de creatieve voedingsbodem die Akoesticum is. Deze unieke sfeer en omgeving willen we graag met iedereen delen. Daarom nodigen we je van harte uit in Cultuurhotel Akoesticum! 

Word onderdeel van onze culturele minimaatschappij 

Cultuurhotel Akoesticum is een culturele minimaatschappij die uniek is in de wereld. Artiesten, kunstenaars en hotelgasten vormen één geheel. Als hotelgast word je daadwerkelijk onderdeel van het maakproces van de artiesten. Je bent aanwezig bij de repetities en mag inhoudelijk meedenken, meebeleven en meedoen. Daarnaast ga je, met de hulp van de betreffende artiest, ook zelf aan de slag. Samen ga je méémaken én meemáken!  

Ontdek Cultuurhotel Akoesticum 

Als hotelgast verblijf je samen met de makers bij Cultuurhotel Akoesticum. We beginnen de dag met een heerlijk ontbijtje waarna je de keuze hebt uit twee artiesten of gezelschappen waarbij je kunt aansluiten voor het interactieve maakproces. Na een uitgebreide lunch kun je een boek pakken en in onze tuin gaan zitten of de prachtige omgeving van Akoesticum ontdekken. Wandel of fiets door de uitgestrekte heidevelden en bossen, ontdek het wereldberoemde natuurpark de Hoge Veluwe en het Kröller Möller Museum of pak een filmpje bij Pathé. Er is voldoende te zien en doen! ’s Avonds komen we weer bijeen voor het diner en geniet je van een optreden, try-out of kun je je eigen werk presenteren, alleen, samen met de artiesten of met andere gasten. Wil je daarna een lekker drankje drinken in de tuin of het café? Dat kan. Iedereen is vrij te doen wat ‘ie wil!  

Voorzieningen

 • Gratis WIFI
 • Ensuite badkamer
 • Handdoeken
 • Föhn te leen bij receptie
 • Café
 • Gezamenlijke loungeruimte
 • Tuin
 • Gratis parkeren aan de achterzijde
 • Treinstation voor de deur (Ede-Wageningen)
 • Fietsenstalling

Boek een arrangement

Het Cultuurhotel arrangement bestaat uit:

 • minimaal 2 overnachtingen
 • ontbijt inbegrepen
 • deelname aan cultureel programma
  • deelname aan interactieve repetities/workshops (10.00 – 12.30 uur)

Al te boeken vanaf €249,- voor 2 personen gebaseerd op een 2-persoonskamer.

Boek een kamer

Programma

Benieuwd wie er tijdens jouw verblijf zijn en wat er te doen is? Check hieronder het actuele programma. Speciaal voor onze jonge gasten bieden we van 19 juli t/m 30 juli (doordeweeks) ook een kinderprogramma aan.
Bekijk hier het programma

Vragen?

Heb je vragen over je verblijf bij Cultuurhotel Akoesticum? Neem dan gerust contact met ons op via +31- (0)318 304 349, mail naar cultuurhotel@akoesticum.org of check onze FAQ.

In- en uitchecken

Je kunt bij Akoesticum op de dag van aankomst inchecken tussen 15.00 uur en 22.00 uur en op de dag van vertrek uitchecken tussen 07.30 uur en 10.00 uur. Laat ons van tevoren weten wat je verwachte aankomsttijd is. Op de dag van uitchecken kun je nog gebruik maken van het culturele ochtendprogramma. Je bagage kun je afgeven bij de receptie.

Coronaproof

Wees gerust, bij Akoesticum hebben we alle benodigde maatregelen genomen om te voldoen aan de corona eisen en richtlijnen van het RIVM. We vragen je vriendelijk deze altijd te volgen. Ben je verkouden? Blijf dan thuis en neem contact met ons op via 0318-304 349 of cultuurhotel@akoesticum.org zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen doen.

Activiteiten in de omgeving

De middagen zijn vrij te besteden. Zie het kaartje hieronder voor een aantal leuke activiteiten, restaurantjes, fietsroutes en prachtige natuur.