fbpx

Instrumentarium en techniek

Instrumentarium

Als u bij ons zalen huurt, dan kunt u kosteloos gebruikmaken van ons instrumentarium dat bestaat uit symfonisch slagwerk, een drumstel, piano’s en prachtige vleugels. Hetzelfde geldt voor podiumdelen, led spots, lessenaars en orkeststoelen – zolang de voorraad strekt. Bekijk de volledige lijst.

Techniek

Voor het Auditorium, de Tuinzalen en de Spoorzaal is het mogelijk een audiovisueel pakket bij te boeken. De studio’s en de vergaderzaal zijn standaard al voorzien van een scherm of een beamer.

Audiovisueel pakket Auditorium:
In dit pakket is een 3LCD laser projector en een geluidsinstallatie incl. 2 bedrade handheld microfoons inbegrepen. Dit pakket is te boeken op basis van plug&play.

Audiovisueel pakket Tuinzaal:
In dit pakket is een 86 inch touchscreen scherm met 80 watt ingebouwde speakers inbegrepen. Dit scherm beschikt ook over een whiteboardfunctie. Dit pakket is te gebruiken op basis van plug&play.

Audiovisueel pakket Spoorzaal:
In dit pakket is een 75 inch touchscreen schermen met 80 watt ingebouwde speakers inbegrepen. Dit scherm beschikt ook over een whiteboardfunctie. Dit pakket is te gebruiken op basis van plug&play.

Extra mogelijkheden

• Draadloze handheld microfoon
• Headset*
• Catch box (gooibare microfoon kubus) *
• Revers microfoon *
• Whiteboard/flipover
• Technische ondersteuning per uur
* alleen te boeken in combinatie met technische ondersteuning

Staat uw gewenste apparatuur er niet bij? Wij werken met een professionele partner die vrijwel alles kan leveren op het gebied van audiovisuele middelen. Informeer naar de mogelijkheden bij onze medewerkers via +31- (0)318 304 349 of mail naar boekingen@akoesticum.org.

Offerte aanvragen

Omdat ieder evenement anders is, maken we offertes op maat. Bel gerust met onze medewerkers via +31- (0)318 304 349, mail naar boekingen@akoesticum.org of vraag direct een optie aan.
Optie aanvragen