fbpx

Akoesticum Coronaproof!

Update 28 mei 2021
Wat zijn we blij, Akoesticum opent binnenkort weer haar deuren! Dat werd bekend gemaakt in de persconferentie van vrijdag 28 mei 2021. Op zoek een unieke locatie voor een repetitie, training, voorstelling of een zakelijk evenement vanaf 5 juni 2021? Neem dan contact met ons op via 0318-304 349 (bereikbaar maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur), per mail via boekingen@akoesticum.org (voor boekingen) of info@akoesticum.org (voor algemene vragen). Door de verwachtte drukte kan een reactie wat langer duren dan je van ons bent gewend. We streven ernaar binnen 2 werkdagen te reageren.

In tijden als deze is het soms lastig om een geschikte ruimte te vinden voor een vergadering, een kleinschalig evenement of een andere bijeenkomst. Wij bekijken het bij Akoesticum graag van de positieve kant: wat is er wél mogelijk? Graag delen we de mogelijkheden voor komende periode en de maatregelen die we bij Akoesticum hanteren:

Maatregelen Akoesticum

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  • Draag een mondkapje in de algemene ruimtes. Indien je op een vaste zitplaats zit, mag het mondkapje af. Als je weer van je plek opstaat, moet het mondkapje weer op.
  • Onze horeca is weer geopend en volledig coronaproof volgens het protocol van Koninklijke Horeca Nederland
  • Verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis, we zien je graag een andere keer

Wat is er mogelijk bij Akoesticum?

Maximum capaciteit

Auditorium50 personen
Tuinzaal30 personen
Spoorzaal10 personen
Studio7 personen
Vergaderzaal6 personen

Benieuwd naar onze zalen en wat de mogelijkheden verder zijn? Check opties en faciliteiten voor repetities, trainingen en optredens en voor zakelijke bijeenkomsten.

Protocollen

In ons pand zorgen wij voor een checkgesprek bij ontvangst, duidelijke instructies, bewegwijzering en voldoende desinfectiemiddelen. Alle gebruikte ruimten, alsmede de sanitaire voorzieningen en contactpunten zoals deurklinken, tafels en stoelen worden vooraf en na afloop van de bijeenkomst schoongemaakt (en tussendoor vindt een extra schoonmaak plaats bij huur vanaf 2 dagdelen).

Ook onze horeca is volledig Coronaproof! Zo werken wij volgens het protocol van Koninklijke Horeca Nederland.

Livestreaming & locatie voor webinars

Je evenement livestreamen, connectie maken tussen verschillende zalen of een webinar organiseren? Sinds kort hebben we alles in huis om dit te faciliteren! Door events online te streamen of connectie te maken tussen verschillende zalen is het mogelijk om de capaciteit te vergroten. Tevens kun je de kwetsbare doelgroep een mooi alternatief bieden door het event vanuit huis live te volgen. Samen met onze partner OBM zorgen we voor een mooie bijeenkomst.

Interesse?

Heb je interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden?

Laat het ons weten via boekingen@akoesticum.org of bel ons op 0318-304349. We maken graag een vrijblijvende offerte of nodigen u uit voor een locatiebezoek.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.
facebook instagram