fbpx

Akoesticum Coronaproof!

In tijden als deze is het soms lastig om een geschikte ruimte te vinden voor een vergadering, een kleinschalig evenement of een andere bijeenkomst. Wij bekijken het bij Akoesticum graag van de positieve kant: wat is er wél mogelijk? Graag delen we de mogelijkheden voor komende periode.

Wat is er mogelijk bij Akoesticumm?

Maximum capaciteit

Auditorium30 personen
Tuinzaal30 personen
Spoorzaal10 personen
Studio7 personen
Vergaderzaal6 personen

Protocollen
In ons pand zorgen wij voor een checkgesprek bij ontvangst, duidelijke instructies, bewegwijzering en voldoende desinfectiemiddelen. Alle gebruikte ruimten, alsmede de sanitaire voorzieningen en contactpunten zoals deurklinken, tafels en stoelen worden vooraf en na afloop van de bijeenkomst schoongemaakt (en tussendoor vindt een extra schoonmaak plaats bij huur vanaf 2 dagdelen).

Ook onze horeca is volledig Coronaproof! Zo werken wij volgens het protocol van Koninklijke Horeca Nederland.

Livestreaming & locatie voor webinars
Je evenement livestreamen, connectie maken tussen verschillende zalen of een webinar organiseren? Sinds kort hebben we alles in huis om dit te faciliteren! Door events online te streamen of connectie te maken tussen verschillende zalen is het mogelijk om de capaciteit te vergroten. Tevens kun je de kwetsbare doelgroep een mooi alternatief bieden door het event vanuit huis live te volgen. Samen met onze partner OBM zorgen we voor een mooie bijeenkomst.

Interesse?
Heb je interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden?

Laat het ons weten via boekingen@akoesticum.org of bel ons op 0318-304349. We maken graag een vrijblijvende offerte of nodigen u uit voor een locatiebezoek.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.
facebook instagram