fbpx

Akoesticum Coronaproof!

In tijden als deze is het soms lastig om een geschikte ruimte te vinden voor een vergadering, een kleinschalig evenement of een andere bijeenkomst. Wij bekijken het bij Akoesticum graag van de positieve kant: wat is er wél mogelijk? Graag delen we de mogelijkheden voor komende periode en de maatregelen die we bij Akoesticum hanteren:

Maatregelen Akoesticum

  • Houd 1,5 meter afstand*
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  • Onze horeca is weer geopend en volledig coronaproof volgens het protocol van Koninklijke Horeca Nederland
  • Verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis, we zien je graag een andere keer

U houdt altijd 1,5 meter afstand als u ouder bent dan 18 jaar. Soms is 1,5 meter afstand houden niet mogelijk tijdens de kunst- en cultuurbeoefening. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij dansen in tweetallen of muziek beoefenen in een orkest. In die gevallen hoeven de deelnemers onderling geen 1.5 meter afstand te houden.

* Let op: Vanaf 25 september 2021 is het niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden. Dit betekent dat we meer bezoekers kunnen ontvangen maar ook dat we al onze bezoekers vanaf 13 jaar moeten vragen om in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs (samen met een ID-bewijs). Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheck-app of www.coronacheck.nl aanmaken met een vaccinatiebewijs, negatief testresultaat via Testen voor Toegang (max. 24 uur oud) of bewijs dat u corona heeft gehad. Dit mag digitaal of geprint. Het gele boekje of andere documentatie is niet geldig als papieren coronatoegangsbewijs.

Wat is er mogelijk bij Akoesticum?

ZaalCapaciteit tot 25 september 2021Capaciteit vanaf 25 september 2021*
Auditorium50 personen250 personen
Tuinzaal30 personen100 personen
Spoorzaal10 personen35 personen
Studio7 personen24 personen
Vergaderzaal6 personen12 personen

*Met een coronatoegangsbewijs

Benieuwd naar onze zalen en wat de mogelijkheden verder zijn? Check opties en faciliteiten voor repetities, trainingen en optredens en voor zakelijke bijeenkomsten.

Protocollen

In ons pand zorgen wij voor een checkgesprek bij ontvangst, duidelijke instructies, bewegwijzering en voldoende desinfectiemiddelen. Alle gebruikte ruimten, alsmede de sanitaire voorzieningen en contactpunten zoals deurklinken, tafels en stoelen worden vooraf en na afloop van de bijeenkomst schoongemaakt (en tussendoor vindt een extra schoonmaak plaats bij huur vanaf 2 dagdelen).

Ook onze horeca is volledig Coronaproof! Zo werken wij volgens het protocol van Koninklijke Horeca Nederland.

Livestreaming & locatie voor webinars

Je evenement livestreamen, connectie maken tussen verschillende zalen of een webinar organiseren? Sinds kort hebben we alles in huis om dit te faciliteren! Door events online te streamen of connectie te maken tussen verschillende zalen is het mogelijk om de capaciteit te vergroten. Tevens kun je de kwetsbare doelgroep een mooi alternatief bieden door het event vanuit huis live te volgen. Samen met onze partner OBM zorgen we voor een mooie bijeenkomst.

Interesse?

Heb je interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden?

Laat het ons weten via boekingen@akoesticum.org of bel ons op 0318-304349. We maken graag een vrijblijvende offerte of nodigen u uit voor een locatiebezoek.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.
facebook instagram