fbpx

Akoesticum gesloten t/m 1 juni 2020 i.v.m. Coronavirus

Het is een vreemde tijd voor ons allemaal. Voor Akoesticum is de veiligheid van haar personeel en bezoekers het allerbelangrijkste, samen met het nemen van de juiste preventieve maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Maandagavond 23 maart j.l. maakte het kabinet aangescherpte landelijke maatregelen met betrekking tot het coronavirus bekend. Als gevolg daarvan moeten alle evenementen en bijeenkomsten, ook met minder dan 100 personen tot 1 juni 2020 worden afgelast.

Dit betekent dat ook alle bijeenkomsten, repetities, trainingen, vergaderingen, congressen, concerten en andersoortige evenementen die tot 1 juni bij Akoesticum gepland staan geen doorgang zullen kunnen vinden. Sociale afstand lijkt de enige manier om de druk op de gezondheidszorg te spreiden en daarvoor willen wij als culturele en maatschappelijke instelling samen met u uiteraard ook onze verantwoordelijkheid nemen.

Eén ding is zeker, we gaan niet bij de pakken neerzitten! Achter de schermen zijn we druk bezig om voor geplande activiteiten vervangende data te vinden. Gezien de grote drukte op onze boekingsafdeling kunnen we op dit moment helaas niet iedereen direct te woord staan, maar we stellen alles in werk om je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Daarnaast zijn we ook druk bezig met allerlei ontwikkelingen, projecten en ideeën voor de komende tijd. Dus houd je ogen open, want er komen een aantal leuke dingen aan in de loop van het jaar!

Ondanks dat het gebouw tijdelijk gesloten is, is het kantoorpersoneel van Akoesticum natuurlijk gewoon bereikbaar (maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur). Heb je vragen of wil je informeren naar een optie voor later in het jaar, neem dan contact met ons op via:

Wij zullen deze pagina regelmatig met nieuwe ontwikkelingen updaten. We danken jullie alvast voor je begrip en hopen je snel weer terug te zien!

Team Akoesticum

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.
facebook instagram