fbpx

Interesse in de mogelijkheden van Akoesticum?

Of heb je een vraag? We komen graag met je in contact.

Stuur een bericht

Vul het contactformulier in of neem contact met ons op per telefoon of mail. Wij zijn maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar via +31- (0)318 304 349.
Voor vragen over boekingen: boekingen@akoesticum.org.
Alle andere vragen: info@akoesticum.org.


Adresgegevens

Nieuwe Kazernelaan 2 – D42
6711JC Ede
*Let op: Gebruik Akoesticum voor je navigatie!

Postbus 8059
6710 AB EDE
Bekijk hier de plattegrond van het kazerneterrein. Je vindt Akoesticum op nummer 1 in de Frisokazerne.

facebook Like ons op Facebook | instagram Volg ons op Instagram
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Routebeschrijving

Reizen met de trein
Akoesticum is slechts 5 minuten lopen van/naar station Ede Wageningen. Loop via perron 1b het station uit (centrum-zijde) en volg het pad over een viaduct naar het voormalige kazerneterrein. Het eerste gebouw is Akoesticum. Je hebt géén fiets of taxi nodig. Plan je treinreis naar Akoesticum
Routebeschrijving auto
Let op! Voorkom dat je gaat dwalen. Zoek met je navigatiesysteem/Google Maps op naam [Akoesticum], niet op postcode/adres. Op het parkeerterrein van Akoesticum zijn oplaadpalen aanwezig. Volg deze aanwijzingen:

  • Vanaf de N224 – Arnhem/Apeldoorn – via de Nieuwe Kazernelaan Sla linksaf in de bocht bij de grote houten letters van World Food Center, daar waar de weg overgaat in de Eikenlaan.  Je rijdt nu het voormalige kazerneterrein op.  Volg de borden Akoesticum naar de (gratis) parkeerplaats, achter het gebouw. De ingang bevindt zich aan de voorzijde.
  • Vanaf de A12 Utrecht/Ede (afrit 24) – via de Klinkenbergerweg Als u onder het viaduct van het NS station bent gereden, houdt u rechtdoor aan (met de bocht mee naar rechts). Vervolgens neemt u de eerste afslag het kazerneterrein op. Volg de borden Akoesticum naar de (gratis) parkeerplaats, achter het gebouw. De ingang bevindt zich aan de voorzijde.

Bekijk hier de plattegrond van het kazerneterrein. Volg voor Akoesticum de witte stippellijn naar nummer 1.