Trainingen/workshops

Van 24-uurssessies tot meerdaagse internationale trainingen

Saxofoon workshop
Cultuuraandeel met muziek

Alle 12 ruimtes zijn standaard ingericht voor repetities muziek, dans en theater en kunnen in elke trainingsopstelling omgebouwd worden. Een plenaire bijeenkomst in de grotere zalen (50 tot 250 personen) kun je optimaal combineren met break-out sessies en workshops in de verschillende studio’s (<20 personen). Er is alle ruimte om ’s avonds door te werken of in ongedwongen sfeer samen te zijn.

Zowel in de voorbereiding als tijdens de training kun je rekenen op onze professionele ondersteuning. We denken graag met je mee. Over techniek, een zaalopstelling, het gebruik van de ruimtes en het gebouw en hoe een en ander kan bijdragen aan een succesvolle bijeenkomst en een goed eindresultaat.

  • compacte ligging van zalen;
  • professionele ondersteuning voorafgaand en tijdens de training;
  • flexibele inrichting van de zalen;
  • ideale omgeving voor buitenactiviteiten.

Inspireren met cultuur

Akoesticum ademt muziek, dans en theater in alle denkbare (werk)vormen. Dit is precies ook de reden waarom bedrijven en organisaties kiezen voor onze bijzondere trainingslocatie. 

De toegevoegde waarde aan het eigen programma bestaat uit een inspirerend cultuuraandeel. Dat kan een kort optreden zijn van jonge talenten of een actieve workshop dans, theater of muziek. We overleggen met je wat het best binnen je trainingsprogramma past.

Op deze manier wordt niet alleen je eigen bijeenkomst rijker, maar draag je tevens bij aan een beter cultuurklimaat. De opbrengst van het aandeel vloeit direct terug  naar de uitvoerend kunstenaars en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum. 

Catering
Onze kok zorgt met zijn team voor ontbijt, lunch en avondmaaltijden, voor koffie, thee, fris, versnaperingen tussendoor, borrelmomenten en snacks later op de avond in de bar. Je kunt kiezen voor basic-, standaard- en plusmaaltijden. Aanvullende wensen zijn uiteraard bespreekbaar. Onze kok kookt voor iedereen, dus ook voor mensen met allergieën en diëten.
Meer informatie
Overnachtingsmogelijkheden
Akoesticum is volledig ingericht op meerdaags verblijf. We beschikken over 56 slaapkamers voor 2,3 4/6 personen. In totaal zijn er 150 slaapplekken verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping. Alle slaapkamers zijn eenvoudig ingericht met een eigen douche en toilet en comfortabele eenpersoonsbedden.
Meer informatie
Trainingsfaciliteiten
Alle 12 oefenruimtes bij Akoesticum zijn standaard ingericht voor repetities muziek, dans en theater en kunnen in trainingsopstelling omgebouwd worden.
Meer informatie

Overtuigd?

Geef alvast je interesse aan ons door!

Vraag een vrijblijvende optie aan