fbpx

Trainingen en workshops

We bieden volop ruimte aan organisaties voor allerlei workshops en trainingen voor éen of meerdere dagen. Alle 12 ruimtes kunnen in elke trainingsopstelling omgebouwd worden. Een plenaire bijeenkomst in de grotere zalen (50 tot 250 personen) kun je optimaal combineren met break-out sessies in de verschillende studio’s (<20 personen). Bij een meerdaags verblijf is er alle ruimte om ’s avonds door te werken of in ongedwongen sfeer samen te zijn.

Plattegronden

Plattegrond Akoesticum
Plattegrond Auditorium
Plattegrond Tuinzaal en studio’s

Bert van de Brink

Inspireren met cultuur

Akoesticum ademt muziek, dans en theater in alle denkbare (werk)vormen. Dit is precies ook de reden waarom bedrijven en organisaties graag kiezen voor onze bijzondere trainingslocatie. 

De toegevoegde waarde aan het eigen programma bestaat uit een inspirerend cultuuraandeel. Dat kan een kort optreden zijn van jonge talenten of een actieve workshop dans, theater of muziek. We overleggen met je wat het best binnen je trainingsprogramma past.

Op deze manier wordt niet alleen je eigen bijeenkomst rijker, maar draag je tevens bij aan een beter cultuurklimaat. De opbrengst van het aandeel vloeit direct terug  naar de uitvoerend kunstenaars en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum. 

Catering
Onze kok zorgt met zijn team voor ontbijt, lunch en avondmaaltijden, voor koffie, thee, fris, versnaperingen tussendoor, borrelmomenten en snacks later op de avond in de bar. Je kunt kiezen voor basic-, standaard- en plusmaaltijden. Aanvullende wensen zijn uiteraard bespreekbaar. Onze kok kookt voor iedereen, dus ook voor mensen met allergieën en diëten.
Meer informatie
Overnachten
Akoesticum is volledig ingericht op meerdaags verblijf. We beschikken over 56 slaapkamers voor 2, 3 4/6 personen. In totaal zijn er 151 slaapplekken verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping. Alle slaapkamers zijn eenvoudig ingericht, elk met een eigen douche en toilet en comfortabele eenpersoonsbedden.
Meer informatie
Zalen
Alle 15 ruimtes bij Akoesticum zijn ingericht voor repetities muziek, dans en theater en kunnen in elke gewenste trainings- of workshop opstelling omgebouwd worden.
Meer informatie
Omgeving
Ligt de focus binnen op trainen, leren en experiment, buiten vind je alle ruimte voor aanvullende activiteiten. Een geweldige omgeving voor bijvoorbeeld bootcamps, een wandeling of teambuildingsessies op de hei.
Meer informatie

Overtuigd?

Geef alvast je interesse aan ons door!

Vraag een vrijblijvende optie aan