Trainingslocatie
met overnachting

Tarieven

Akoesticum is een unieke culturele broedplaats. Als non-profit organisatie zetten we alles op alles om de faciliteiten betaalbaar te houden voor iedereen. Daarom hanteren we tarieven voor de podiumkunsten en tarieven voor alle overige (zakelijke) activiteiten.

Overzicht tarieven voor (oefen)ruimtes, overnachtingen en maaltijden

Aan de hand van onderstaande tarieven kun je een eerste berekening maken van de kosten voor een verblijf bij Akoesticum.

Check

  • Bereken catering en overnachting per persoon.
  • Ruimtes gebruik je per dagdeel ongeacht het aantal personen. De dagdelen zijn:
    • Ochtend: 8.00 – 12.00
    • Middag: 13.00 – 17.00
    • Avond: 18.00 – 22.00
  • Mocht je een optie aanvragen, bekijk dan ook de Akoesticum_annuleringsvoorwaarden. Op onze offertes zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca voor groepsboekingen van toepassing. Deze zijn te vinden op www.khn.nl.

Meer informatie

Catering
Onze kok zorgt met zijn team voor ontbijt, lunch en avondmaaltijden, voor koffie, thee, fris, versnaperingen tussendoor, borrelmomenten en snacks later op de avond in de bar. Je kunt kiezen voor basic-, standaard- en plusmaaltijden. Aanvullende wensen zijn uiteraard bespreekbaar. Onze kok kookt voor iedereen, dus ook voor mensen met allergieën en diëten.
Meer informatie
Overnachten
Akoesticum is volledig ingericht op meerdaags verblijf. We beschikken over 56 slaapkamers voor 2, 3 4/6 personen. In totaal zijn er 151 slaapplekken verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping. Alle slaapkamers zijn eenvoudig ingericht, elk met een eigen douche en toilet en comfortabele eenpersoonsbedden.
Meer informatie
Zalen
Alle 15 ruimtes bij Akoesticum zijn ingericht voor repetities muziek, dans en theater en kunnen in elke gewenste trainings- of workshop opstelling omgebouwd worden.
Meer informatie
Omgeving
Ligt de focus binnen op trainen, leren en experiment, buiten vind je alle ruimte voor aanvullende activiteiten. Een geweldige omgeving voor bijvoorbeeld bootcamps, een wandeling of teambuildingsessies op de hei.
Meer informatie