Tarieven

Akoesticum is een ANBI-stichting met een culturele missie. We zetten alles op alles om de faciliteiten van het trainingscentrum optimaal te houden en tegelijkertijd toegankelijk en betaalbaar voor amateurs en professionals in muziek, dans en theater en een breed publiek.

Berekening maken

In welke fase je ook bent met de voorbereidingen, maak gerust een afspraak en kom bij ons langs. Dan laten we je de ruimtes zien en kunnen we meteen al je wensen en onze mogelijkheden bespreken. Aan de hand van onderstaande tarieven kun je een eerste berekening maken van de kosten.

Overzicht tarieven voor (oefen)ruimtes, overnachtingen en maaltijden

Check

  • Bereken catering en overnachting per persoon.
  • Ruimtes gebruik je per dagdeel ongeacht het aantal personen. De dagdelen zijn:
    • Ochtend: 8.00 – 12.00
    • Middag: 13.00 – 17.00
    • Avond: 18.00 – 22.00
  • Mocht je een optie aanvragen, bekijk dan ook de annuleringsvoorwaarden. Wij volgen de Uniforme Voorwaarden Horeca bij groepsboekingen (www.khn.nl).

Meer informatie

Catering
Onze kok zorgt met zijn team voor ontbijt, lunch en avondmaaltijden, voor koffie, thee, fris, versnaperingen tussendoor, borrelmomenten en snacks later op de avond in de bar. Je kunt kiezen voor basic-, standaard- en plusmaaltijden. Aanvullende wensen zijn uiteraard bespreekbaar. Onze kok kookt voor iedereen, dus ook voor mensen met allergieën en diëten.
Meer informatie
Overnachtingsmogelijkheden
Akoesticum is volledig ingericht op meerdaags verblijf. We beschikken over 56 slaapkamers voor 2,3 4/6 personen. In totaal zijn er 150 slaapplekken verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping. Alle slaapkamers zijn eenvoudig ingericht met een eigen douche en toilet en comfortabele eenpersoonsbedden.
Meer informatie
Trainingsfaciliteiten
Alle 12 oefenruimtes bij Akoesticum zijn standaard ingericht voor repetities muziek, dans en theater en kunnen in trainingsopstelling omgebouwd worden.
Meer informatie