Repetities voor muziek, dans, theater

Afsluitende presentatie voor publiek.
Afsluitende presentatie voor publiek.

Voor professionals en amateurs

Akoesticum is een professionele trainingsaccommodatie voor de podiumkunsten. Een ideale werkplek en internationale ontmoetingsplaats. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een optimaal meerdaags verblijf. Denk aan groepsrepetities, concoursen, masterclasses, auditie’s, try-outs, festivals en trainingen/workshops voor het bredere kunstvakonderwijs.

  • Alle 12 professioneel ingerichte ruimtes hebben een fantastische akoestiek.
  • Piano’s, vleugels, orkestslagwerk, drumstel en kist-orgel zijn op aanvraag (gratis) beschikbaar.
  • Onze toneelmeester zorgt ervoor dat alles bij aankomst klaar staat zodat je direct aan de slag kunt. Zo kun je efficiënt repeteren en in een korte tijd veel doen.
  • Het is mogelijk de repetitieperiode af te sluiten met een presentatie of try-out voor publiek.
  • Je kunt audio/video-registraties aanvragen voor evaluatie en feedback.

Specifieke informatie over zalen en instrumenten

Lijst met specificaties instrumenten en techniek
Plattegrond Auditorium
Plattegrond Tuinzaal en studio’s

Catering
Onze kok zorgt met zijn team voor ontbijt, lunch en avondmaaltijden, voor koffie, thee, fris, versnaperingen tussendoor, borrelmomenten en snacks later op de avond in de bar. Je kunt kiezen voor basic-, standaard- en plusmaaltijden. Aanvullende wensen zijn uiteraard bespreekbaar. Onze kok kookt voor iedereen, dus ook voor mensen met allergieën en diëten.
Meer informatie
Overnachtingsmogelijkheden
Akoesticum is volledig ingericht op meerdaags verblijf. We beschikken over 56 slaapkamers voor 2,3 4/6 personen. In totaal zijn er 150 slaapplekken verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping. Alle slaapkamers zijn eenvoudig ingericht met een eigen douche en toilet en comfortabele eenpersoonsbedden.
Meer informatie
Trainingsfaciliteiten
Alle 12 oefenruimtes bij Akoesticum zijn standaard ingericht voor repetities muziek, dans en theater en kunnen in trainingsopstelling omgebouwd worden.
Meer informatie

Overtuigd?

Geef alvast je interesse aan ons door!

Vraag een vrijblijvende optie aan