Culturele evenementen

Vanaf 150 (overnachting) tot ongeveer 600 personen (overdag)

Een cultureel evenement organiseren vraagt nogal wat. Van jezelf of van het bureau waaraan je de opdracht uitbesteedt.

Akoesticum is de ideale locatie voor meerdaagse culturele evenementen vanaf 150 (overnachting) tot ongeveer 600 personen (overdag) dankzij de combinatie van repetitieruimtes, catering en overnachtingsfaciliteiten.

Alle evenementen die bij ons plaatsvinden, bereiden we in nauw overleg voor. Of het nu gaat om een tweedaags concours voor 600 jonge musici, een trainingsvijfdaagse voor young professionals of een driedaags internationaal congres over muziekeducatie. We denken met je mee. Over de organisatie, het programma en alle activiteiten buiten op het kazerneterrein en in het aangrenzende natuurgebied.

Interesse? Bel of mail voor een rondleiding en vertel ons over je plannen.

Catering
Onze kok zorgt met zijn team voor ontbijt, lunch en avondmaaltijden, voor koffie, thee, fris, versnaperingen tussendoor, borrelmomenten en snacks later op de avond in de bar. Je kunt kiezen voor basic-, standaard- en plusmaaltijden. Aanvullende wensen zijn uiteraard bespreekbaar. Onze kok kookt voor iedereen, dus ook voor mensen met allergieën en diëten.
Meer informatie
Overnachtingsmogelijkheden
Akoesticum is volledig ingericht op meerdaags verblijf. We beschikken over 56 slaapkamers voor 2,3 4/6 personen. In totaal zijn er 150 slaapplekken verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping. Alle slaapkamers zijn eenvoudig ingericht met een eigen douche en toilet en comfortabele eenpersoonsbedden.
Meer informatie
Trainingsfaciliteiten
Alle 12 oefenruimtes bij Akoesticum zijn standaard ingericht voor repetities muziek, dans en theater en kunnen in trainingsopstelling omgebouwd worden.
Meer informatie

 

 

Overtuigd?

Geef alvast je interesse aan ons door!

Vraag een vrijblijvende optie aan