Bedrijfsbijeenkomsten

Ruimte voor zakelijke bijeenkomsten met een cultuuraandeel op maat

Theater
Cultuuraandeel met theater

Zoek je accommodatie voor (internationale) zakelijke bijeenkomsten? Dan is Akoesticum een unieke trainingslocatie voor groepen tot 250 personen (plenair). Je kunt de verschillende zalen reserveren in combinatie met overnachtingen en maaltijden.

  • Overnachtingsmogelijkheden voor 150 gasten.
  • Optimaal bereikbaar met trein (5 minuten van/naar station Ede-Wageningen).
  • Gratis eigen parkeerplaats achter het gebouw.

Meerwaarde met cultuur

Alle bijeenkomsten bij Akoesticum putten inspiratie uit de podiumkunsten. Het is een verrassende manier om bijeenkomsten te verrijken, te verdiepen of even wat lucht te geven. De invulling daarvan gebeurt in nauw overleg. Wat wil je bereiken met de bijeenkomst en welk cultuuraandeel draagt hier het meest aan bij? Een kort optreden of een actieve workshop dans, theater of muziek? Voor de cultuuraandelen putten we uit ons uitgebreide netwerk aan podiumkunstenaars. De opbrengst ervan gaat naar de uitvoerend kunstenaar en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum.

Voorzieningen

Catering
Onze kok zorgt met zijn team voor ontbijt, lunch en avondmaaltijden, voor koffie, thee, fris, versnaperingen tussendoor, borrelmomenten en snacks later op de avond in de bar. Je kunt kiezen voor basic-, standaard- en plusmaaltijden. Aanvullende wensen zijn uiteraard bespreekbaar. Onze kok kookt voor iedereen, dus ook voor mensen met allergieën en diëten.
Meer informatie
Overnachtingsmogelijkheden
Akoesticum is volledig ingericht op meerdaags verblijf. We beschikken over 56 slaapkamers voor 2,3 4/6 personen. In totaal zijn er 150 slaapplekken verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping. Alle slaapkamers zijn eenvoudig ingericht met een eigen douche en toilet en comfortabele eenpersoonsbedden.
Meer informatie
Trainingsfaciliteiten
Alle 12 oefenruimtes bij Akoesticum zijn standaard ingericht voor repetities muziek, dans en theater en kunnen in trainingsopstelling omgebouwd worden.
Meer informatie

Overtuigd?

Geef alvast je interesse aan ons door!

Vraag een vrijblijvende optie aan