fbpx

Een unieke locatie voor jouw evenement

Ben je op zoek naar een bijzondere en inspirerende locatie voor je zakelijke evenement, receptie, training, congres of vergadering? Dan ben je bij Akoesticum aan het juiste adres! Een monumentaal pand, centraal gelegen in Nederland, goed bereikbaar met zowel auto als het OV én met Nederlands mooiste natuurgebied als achtertuin! Van een kleine vergadering voor 10 personen tot een groot evenement voor 500 personen, alles is mogelijk.

Plenair en break-out

Alle 12 trainingsruimtes zijn flexibel in te delen waardoor je mooie en effectieve combinaties kunt maken, afhankelijk van de grootte van de groep. Bijvoorbeeld een plenaire kennisbijeenkomst in de grotere zalen (voor 50 – 250 pers.) met break-out sessies in de verschillende studio’s (tot 20 personen) voor interactie en reflectie.

  • professionele ondersteuning voorafgaand en tijdens de training
  • compacte ligging van zalen
  • flexibele inrichting van de ruimtes
  • ideale omgeving voor buitenactiviteiten in het bos of op de Veluwse hei.

Plattegronden

Plattegrond Akoesticum
Plattegrond Auditorium
Plattegrond Tuinzaal en studio’s

Inspireren met cultuur

Akoesticum ademt muziek, dans en theater in alle denkbare (werk)vormen. Dit is precies ook de reden waarom bedrijven en organisaties kiezen voor onze bijzondere trainingslocatie. De toegevoegde waarde aan het eigen programma bestaat uit een inspirerend cultuuraandeel. Dat kan een kort optreden zijn van jonge talenten of een actieve workshop dans, theater of muziek.

We overleggen met je wat het best binnen het programma past. Verrijkend voor je eigen bijeenkomst en tegelijk draag je bij aan een beter cultuurklimaat. De opbrengst van het aandeel vloeit direct terug naar de uitvoerend kunstenaars en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum.

Catering
Onze kok zorgt met zijn team voor ontbijt, lunch en avondmaaltijden, voor koffie, thee, fris, versnaperingen tussendoor, borrelmomenten en snacks later op de avond in de bar. Je kunt kiezen voor basic-, standaard- en plusmaaltijden. Aanvullende wensen zijn uiteraard bespreekbaar. Onze kok kookt voor iedereen, dus ook voor mensen met allergieën en diëten.
Meer informatie
Overnachten
Akoesticum is volledig ingericht op meerdaags verblijf. We beschikken over 56 slaapkamers voor 2, 3 4/6 personen. In totaal zijn er 151 slaapplekken verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping. Alle slaapkamers zijn eenvoudig ingericht, elk met een eigen douche en toilet en comfortabele eenpersoonsbedden.
Meer informatie
Zalen
Alle 15 ruimtes bij Akoesticum zijn ingericht voor repetities muziek, dans en theater en kunnen in elke gewenste trainings- of workshop opstelling omgebouwd worden.
Meer informatie
Omgeving
Ligt de focus binnen op trainen, leren en experiment, buiten vind je alle ruimte voor aanvullende activiteiten. Een geweldige omgeving voor bijvoorbeeld bootcamps, een wandeling of teambuildingsessies op de hei.
Meer informatie

Overtuigd?

Geef alvast je interesse aan ons door!

Vraag een vrijblijvende optie aan