Bedrijfsbijeenkomsten

Bijeenkomsten in de stoere kazerne van Akoesticum, op een geweldige mooie plek aan de rand van de Veluwe. Een ideale en makkelijk bereikbare locatie met 12 trainingsruimtes, overnachtingsfaciliteiten, een eigen kok en een inspirerende en groene omgeving waar je in alle rust kunt werken met kleine en grote groepen.

Congres, werkbijeenkomst, training of evenement? Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf kun je rekenen op onze professionele ondersteuning.  We denken heel graag met je mee over techniek, een zaalopstelling, over een optimaal gebruik van de ruimtes en het gebouw en hoe dit het best kan bijdragen aan een succesvolle bijeenkomst.

bijeenkomst tuinzaal

Plenair en break-out

Alle 12 trainingsruimtes zijn flexibel in te delen waardoor je mooie en effectieve combinaties kunt maken, afhankelijk van de grootte van de groep. Bijvoorbeeld een plenaire kennisbijeenkomst in de grotere zalen (voor 50 – 250 pers.) met break-out sessies in de verschillende studio’s (tot 20 personen) voor interactie en reflectie. Er is alle ruimte om ’s avonds door te werken of in ongedwongen sfeer samen te zijn.

  • professionele ondersteuning voorafgaand en tijdens de training
  • compacte ligging van zalen (alles bij elkaar en op de begane grond)
  • flexibele inrichting van de ruimtes
  • ideale omgeving voor buitenactiviteiten in het bos of op de Veluwse hei.

Inspireren met cultuur

Akoesticum ademt muziek, dans en theater in alle denkbare (werk)vormen. Dit is precies ook de reden waarom bedrijven en organisaties kiezen voor onze bijzondere trainingslocatie. De toegevoegde waarde aan het eigen programma bestaat uit een inspirerend cultuuraandeel. Dat kan een kort optreden zijn van jonge talenten of een actieve workshop dans, theater of muziek.

We overleggen met je wat het best binnen het programma past. Verrijkend voor je eigen bijeenkomst en tegelijk draag je bij aan een beter cultuurklimaat. De opbrengst van het aandeel vloeit direct terug naar de uitvoerend kunstenaars en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum.

Workshop saxofoon

Catering
Onze kok zorgt met zijn team voor ontbijt, lunch en avondmaaltijden, voor koffie, thee, fris, versnaperingen tussendoor, borrelmomenten en snacks later op de avond in de bar. Je kunt kiezen voor basic-, standaard- en plusmaaltijden. Aanvullende wensen zijn uiteraard bespreekbaar. Onze kok kookt voor iedereen, dus ook voor mensen met allergieën en diëten.
Meer informatie
Overnachten
Akoesticum is volledig ingericht op meerdaags verblijf. We beschikken over 56 slaapkamers voor 2, 3 4/6 personen. In totaal zijn er 151 slaapplekken verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping. Alle slaapkamers zijn eenvoudig ingericht, elk met een eigen douche en toilet en comfortabele eenpersoonsbedden.
Meer informatie
Zalen
Alle 15 ruimtes bij Akoesticum zijn ingericht voor repetities muziek, dans en theater en kunnen in elke gewenste trainings- of workshop opstelling omgebouwd worden.
Meer informatie
Omgeving
Ligt de focus binnen op trainen, leren en experiment, buiten vind je alle ruimte voor aanvullende activiteiten. Een geweldige omgeving voor bijvoorbeeld bootcamps, een wandeling of teambuildingsessies op de hei.
Meer informatie

Overtuigd?

Geef alvast je interesse aan ons door!

Vraag een vrijblijvende optie aan

Erfgoedlocatie 1906

Rijksmonument voormalige Frisokazerne

Optimale bereikbaarheid

Ideaal gelegen, centraal in het land en op 5 min. lopen vanaf station Ede-Wageningen

Trainingsruimtes

Plenair of combinaties met verschillende break-out ruimtes.

Buiten

Tuin, bos en Veluwe als verlengstuk van je bijeenkomst.

Makkelijk parkeren

Ruime (gratis) parkeergelegenheid met oplaadpalen.

Team

Met tomeloze energie en professionaliteit voor jou in touw.