Activiteiten

Hieronder vind je een overzicht van activiteiten die de komende weken bij Akoesticum plaatsvinden. Van cursussen, workshops en meerdaagse repetities tot concoursen en festivals. Deze agenda wordt wekelijks bijgewerkt zodat je altijd up-to-date informatie hebt over wat er de komende 4 weken bij Akoesticum plaatsvindt.

Activiteiten organiseren bij Akoesticum

Wil je activiteiten organiseren bij Akoesticum van één of meerdere dagen, neem dan zeker contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. We zullen je zeker uitnodigen zodat we je de locatie kunnen laten zien. We kunnen dan meteen ook alle wensen en mogelijkheden bespreken. Je kunt ook direct een boekingsaanvraag doorgeven.  Akoesticum is een ideale trainingsplek om te repeteren met kleine en grote groepen. Zelf richten wij ons vooral op talentontwikkeling en na- en bijscholing, samen met andere organisaties in de cultuursector.

Bijwonen publiekspresentaties

Optreden moet je oefenen. Groepen die bij ons repeteren sluiten hun repetitiedag of weekend soms af met een presentatie voor publiek. In de agenda kun je zien welke publiekspresentaties gepland zijn. Deze presentaties kun je gratis bijwonen, voor een klein bedrag of een vrijwillige donatie aan ons Fonds voor Talentontwikkeling.  
dec
7
do
Performance van beatboxer, violist en zanger Tonio Geugelin
dec 7 @ 09:00 – 17:00

Bijeenkomst Provincie Gelderland over gemeentelijk leegstaand vastgoed, herbestemming, transformatie of sloop en herontwikkeling.  Met als cultuuraandeel een muzikale performance van beatboxer, violist en zanger Tonio Geugelin.

Cultuuraandeel

Workshops of optredens vormen een vast onderdeel van elke werkbijeenkomst bij Akoesticum. Het draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers en een beter oefenklimaat voor de podiumkunsten. De opbrengst van het cultuuraandeel gaat naar de uitvoerend podiumkunstenaar (s) en naar het Fonds voor Talentontwikkeling van Akoesticum.

Meer weten over het cultuuraandeel van Akoesticum, neem contact met ons op.

Natuurlijk ben ik door fantastische muzikanten zoals Bobby McFerrin, Jacob Collier, Flume, Mura Masa of de band Cat Empire geïnspireerd. Maar er zijn zo ongelofelijk veel inspiratiebronnen! Salvador Dalí, Friedensreich Hundertwasser of de Japans animatie films van Studio Ghibli bijvoorbeeld. Maar eigenlijk is het niet zo moeilijk om inspiratie te zoeken. Na een wandeling in de natuur componeer je de kleurrijkste muziek!

Tonio Geugelin
www.toniogeugelin.de

Tonio Guegelin