Efimov Jeugd Blaasorkest St.Petersburg

Ze zijn tussen de 12 en 17 jaar oud, hebben muziek als hoofdvak op de Sviridov Art School. Ze willen allemaal beroepsmusicus worden in een van de professionele orkesten of militaire bands van Rusland en spelen in het Efimov Jeugd Blaasorkest uit St.Petersburg.

Van maandag 27 maart tot vrijdag 31 maart 2017 verblijft dit Russische Jeugdorkest bij Akoesticum voor een Rehearsal Camp & Concert Tour, een reisprogramma dat talentvolle orkesten, ensembles of koren de mogelijkheid biedt om een meerdaagse muzikale training te combineren met concerten en culturele groepsactiviteiten.

Maaltijd & optreden Efimov Jeugd Blaasorkest en MusicaMare | Akoesticum, 29 maart 2017

Op woensdag 29 maart speelt het orkest in het Auditorium van Akoesticum. Voorafgaand aan dit optreden, serveert onze kok Fabian een heerlijke maaltijd met bijzondere gerechten. Vanaf 18:30u. ben je dan ook van harte welkom om aan te schuiven. Het concert begint om 20:00u. en heeft een korte pauze. Na afloop staat er nog een dessert voor je klaar.

  • Reserveren maaltijd & concert [NOG ENKELE KAARTEN VERKRIJGBAAR]
  • Inloop vanaf 18:30 uur. Aanvang concert: 20:00 uur
    Toegang concert & maaltijd: 15 euro (inclusief dessert en 1 drankje).
  • Reserveren alléén concert
    Inloop vanaf 19:30 uur. Aanvang concert: 20:00 uur
    Toegang (alleen concert) is gratis.

Uitwisselingsoptreden met MusicaMare

Musicamare

Musicamare is een jonge, groeiende vereniging van beginnende en herintredende muzikanten uit Ede en omgeving. In een bijzondere orkestsamenstelling zullen zij een aantal eigen stukken ten gehore brengen. Afsluitend zullen zij kort optreden in een gezamenlijke orkestopstelling met het Efimov jeugd Blaasorkest.

 


Concerten Efimov Jeugd Blaasorkest op andere locaties in Nederland

Tijdens het verblijf bij Akoesticum geeft het Jeugdorkest nog op 2 andere locaties concerten. Bijdragen aan deze concerten komen geheel ten goede aan het Akoesticum Talentenfonds. Met dit Fonds worden de Rehearsal Camps & Concert tours mogelijk maakt.

Het orkest is ook nog te zien en te horen op:

Jeugd hamonieorkest Sint Petersburg
foto: Jeugd Blaasorkest uit St Petersburg onder leiding van dirigent Valentin Efimov.

Over het orkest

Het Efimov Jeugd Blaasorkest reist jaarlijks naar landen binnen en buiten Europa en heeft inmiddels vele prijzen in de wacht gesleept. Op het repertoire staan klassieke en moderne componisten, waaronder Verdi, Bizet, Glinka, Tchaikovsky en Gershwin. De muzikale en artistieke leiding is in handen van dirigent Valentin Efimov. Sinds de oprichting (1990) is dit orkest uitgegroeid tot het beste jeugd blaasorkest van Sint Petersburg.


Deze concerttour is mede mogelijk gemaakt door