Eindfestival Novae Popschool

Wanneer:
24 juni, 2017 hele dag
2017-06-24T00:00:00+01:00
2017-06-25T00:00:00+01:00
Contact:

Novae Popschool presenteert op 24 juni 2017 haar jaarlijkse Open Dag Festival: Pop In Uitvoering! Een festival waar muziek wordt gemaakt, geluisterd, ervaren en beleefd! De toegang is gratis.

Het programma is de popschool in een notendop: alle leerlingen staan samen op het podium en vormen speciaal voor deze bijzondere dag knallende gelegenheidsbands, of kleinere akoestische samenstellingen of spelen al langer samen in één van de te gekke popschoolbands. De hele dag geven onze docenten gratis workshops en proeflessen op het gebied van zang, gitaar/basgitaar, drums, cajon, piano & keyboard!

Novae Popschool

De popschool is een groot voorstander van, en voorvechter voor een brede muziekcultuur in Nederland en draagt hieraan bij door zowel muziekeducatie als de goed bezochte evenementen die ze organiseert. De popschool draagt bij aan een levendige culturele dynamiek en sociale cohesie in de regio’s waar de popschool gevestigd is en heeft een grote passie voor popmuziek en muziekonderwijs omdat dit van grote, positieve invloed is op de ontwikkeling van kinderen, tieners en jongeren maar voor die van volwassenen.

Novae Popschool Ede is met zijn (pop)muziekeducatie en de diverse evenementen een aanjager van het culturele leven in de regio een de popschool geeft kleur aan de vrijetijdsbesteding van zowel de passieve- als actieve popmuziekliefhebber >> meer info

 

Dit bericht is geplaatst in de categorie .