Communicatietraining met musicus Maite van der Marel

Wanneer:
22 september, 2017 @ 08:00 – 17:00
2017-09-22T08:00:00+01:00
2017-09-22T17:00:00+01:00
Waar:
Studio

Communicatietraining Leerstoel Communication, Philosophy and Technology: Centre for Integrative Development (WUR) met workshop van musicus en docent Maite van der Marel.

Maite van der Marel

Hoe communiceer je non-verbaal? Is dat ingewikkeld of biedt dit juist nieuwe kansen en mogelijkheden? Muziek is bij uitstek een middel waarbij je taal niet nodig hebt om te communiceren, maar waarbij je door middel van oogcontact, gebaren, bewegingen, lichaamstaal en door naar elkaar te luisteren een muzikaal resultaat bereikt. In de workshop zullen we op non-verbale wijze musiceren, improviseren en componeren en de ‘muzikale taal’ laten spreken!

Maite van der Marel

Studeerde in 2010 af als Docent Muziek aan het Conservatorium van Rotterdam met als hoofdinstrument piano. Vervolgens verdiepte zij zich tijdens haar Master of Music aan het Utrechts Conservatorium in de werkwijze creative collaborative music making. Een manier van werken die zich richt op componeren met groepen, op zo’n manier dat elke deelnemer een belangrijke rol heeft in de totstandkoming van de compositie. In de MuziekRoute is zij onder andere verantwoordelijk voor de vormgeving van de lessen en presentaties, coaching van het team en het dirigeren van de twee ensembles na schooltijd.

Dit bericht is geplaatst in de categorie .