Krachten gebundeld voor jonge talenten

Al vanaf onze start in 2014 is de Academie Muzikaal Talent (AMT) gast bij Akoesticum voor ensembleweekenden van jonge talenten. Deze inmiddels driejarige samenwerking heeft geleid tot de overtuiging dat we ook in de toekomst veel voor elkaar kunnen betekenen.

Repetities en publiek

De Academie Muzikaal Talent is een hoogwaardige vooropleiding die zeer getalenteerde jonge musici tot 19 jaar voorbereidt op een studie aan het conservatorium.

Akoesticum is voor de Academie een ideale aanvulling op het opleidingsaanbod. Als locatie omdat het de beste professionele en betaalbare repetitiecondities biedt. Jaarlijks organiseert het AMT dan ook weekenden bij Akoesticum voor ongeveer 25 jonge talenten. Ook krijgen de leerlingen het hele jaar door de gelegenheid om bij Akoesticum podiumervaring op te doen. Met optredens voor uiteenlopende publieksactiviteiten en doelgroepen. Van festivals tot zakelijke bijeenkomsten.

Officiële ondertekening van de samenwerking | 23 november, 2017

Vlnr: Artistiek leider Erika Waardenburg (AMT) en Harold Lenselink (Akoesticum), voorzitter Raoul Chênevert (AMT) en zakelijk leider Akoesticum, Victor van Haeren (achter de camera). Voor meer informatie over de Academie Muzikaal Talent, ga naar academiemuzikaaltalent.nl