fbpx

Werken bij Akoesticum

Stichting Akoesticum is het nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater. Dagelijks ontvangen we groepen uit binnen- en buitenland voor één- of meerdaagse repetities, workshops, trainingen of scholing. Van (inter)nationale jeugdorkesten die meerdere weken bij ons verblijven tot danscursussen voor zestigplussers. Ook de zakelijke markt organiseert regelmatig evenementen, trainingen en bijeenkomsten bij Akoesticum.

Sinds oktober 2014 zetten wij ons met een klein en veelzijdig team in voor een groot doel: de culturele sector versterken door te investeren in de kracht van het collectief. Wil jij onderdeel worden van ons team? Bekijk hieronder de beschikbare vacatures, meld je aan als vrijwilliger of kom stage lopen!

Beschikbare vacatures:

Vrijwilligerswerk

Bij grotere evenementen en andere drukke periodes, met name in de weekenden, zijn vrijwilligers meer dan welkom. Houd je van cultuur en vind je het leuk om gasten en bezoekers te ontvangen? Laat van je horen. We zullen je zo spoedig mogelijk laten weten of en zo ja wanneer we versterking kunnen gebruiken.

Op dit moment zijn we ook op zoek naar een vrijwilliger met groene vingers die ons een handje wilt helpen in onze binnentuin. Dus lijkt het je leuk af en toe in onze tuin te werken, stuur ons een bericht.

Werk/Stageplek

Erkend Leerwerkbedrijf
Akoesticum is een erkend leerwerkbedrijf

Zelf leren we elke dag, ook van elkaar en van onze stagiair(e)s. We zijn een SBB Erkend Leerwerkbedrijf (MBO) en een ELBHO Erkend Stagebedrijf (HBO/WO). Wil jij graag stage of werkervaring bij ons opdoen?  Neem dan contact met ons op.